EV 96 - Anu Saagimi moemõrvad!

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 moe-ja ilutiim kommenteeris Elu24 stuudios eile õhtul hoogsalt Eesti Vabariigi vastuvõtu  põnevaimad sündmusi -  kostüüme, soenguid, ehteid, meike, sööke, jooke, tantsu ja tralli.

Elu24 peatoimetaja Anu Saagimi eestvedamisel valiti välja nii oma lemmikud, kui ka ämbrid kleidiparaadil.

Endine tippiluuisutaja Anna Levandi valge, roosade volangidega kostüüm polnud päris see, mida jääkuningannalt oleks oodanud.

Anu: Anna on imelise figuuriga alati maitsekalt riietuv naine. Kuid mis nüüd siis juhtus? Telest nägin esmalt vaid valge kleidi ülaosa, mis oli vöötatud kelmika vaarikakarva siidpaelaga ja harmoneerus kurgu all oleva ordeni lipsukesega. Imeilus! Kui hiljem tulid kaadrisse ka fuktsiakarva volangid kleidi alaosas,  siis võttis küll sõnatuks. Kõik see kokku meenutas ülepakutud sefiiritorti. Lihtne, sirge lõikega valge kleit paari aktsendiga oleks olnud priima.

Lillas, jopematerjalist kleidis, plaatinablond Kristiina Ojuland pani ehmatusest viina jooma.

Anu: Presidendibalii kõige kohutavam kleit! Ojulandi kleidi juures kriipisid silma läikivlilla värv, odava jope materjal, Michelini voldid kõhul, ebaloomulikud taskud, pits, must turukott, pitsist kätised, lõhik, volangid, kirsipunane vooder ja kingad ... On see nüüd «Moulin Rouge, varietee või hoopis Gaultier, aru ma ei saa! Suusabaasis tantsuõhtule, võib-olla tõesti... Aga presidendiballile, ei iial!

Staar-fitness kaunitar Egle Eller-Nabi pitsivahus.

Anu: Perfektses vormis noor naine ei tohi oma ilu riietusega tappa! Kus olid moelooja silmad? Pitsivaht ja meetrite kaupa tülli, mis peidab kauni figuuuri on tõeline moemõrv! Ja pirakas beež kott, mis esimesena silma riivab, suurelt esiplaanil! Kas kodus tõesti peeglit pole, kust end enne ballile minekut takseerida?

Poliitik Yana Toom kuivavõitu ja tihkes oranžis roosipõõsaga puusal, kõht ja rind uhkelt ees.

Anu: Oranž värv peaks stimuleeerima, kannustama kütkestama ja soojendama oma paistega. Yana seljas on selle mõju täpselt vastupidine. Pruuni šifooniga kaetud oranž mõjub pigem kalgilt ja pisut eemaletõukavalt. Ja mida sümboliseerib see kunstlilledest tuust daami paremal puusal?

Arvamusfestivali peakorraldaja Kristi Liiva casual`is kodukitlis.

Anu: Mina panen sellise kitliga tavaliselt suvel maal pesu nöörile kuivama. Tegu on kindlasti kalli taftiga, aga tegumood teeb sellest liiga argise loomuse. Vöögi on ebaloomulikult lai ning kotiga pole mõtet kõhtu varjata.

Millised kleidid olid sinu lemmikud, millised ajasid harja punaseks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles