Miks otsustasid Robin Thicke ja Paula Patton lahku minna?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paula Patton, Robin Thicke
Paula Patton, Robin Thicke Foto: SCANPIX

Laulja Robin Thicke ja näitlejanna Paula Patton teatasid esmaspäeval kõigi jahmatuseks lahkuminekust.

Märgid, et paari abielus võib midagi viltu olla, ilmnesid juba 2010. aastal, kui neile sündis esimene laps, kirjutab People.

«Vanemateks saades oli meil raske, sest pidime suutma tasakaalustada oma karjääri ja uut inimest meie elus,» ütles Thicke 2011. aastal. «Beebi muutis kõik. Alguses oli raskem. Paula oli stressis ja me võtsime aja maha. Kaotasin oma sädeme. Veidi aja pärast saime taas rütmi kätte ning oleme rohkem armunud kui iial enne.»

38-aastase Pattoni ja 36-aastase Thicke'i karjäär sai pärast lapsevanemateks saamist suure hoo sisse ning teadjate sõnul võib nende tihe töögraafik olla lahkumineku üks põhjustest.

«Nad mõlemad on oma karjääri tipus ja nad veedavad väga vähe aega koos. Paula on Kanadas filmivõtetel ja Robin tuuril,» ütles allikas.

Paari on kollitanud ka kuulujutud truudusetusest. Thicke jäi mullu augustis pildile, käsi tundmatu naise tagumikul. Lisaks hõõrus ta end MTV muusikaauhindadel esinedes Miley Cyruse vastu, mis ei olevat õige abielumehe käitumine.

Patton ja Thicke hakkasid käima teismeliseeas. Nad abiellusid 2005. aasta juunis ning nende poeg Julian Fuego Thicke sündis 2010. aasta aprillis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles