Crocs-kingad päästsid kolmeaastase elu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Crocs-kingad
Crocs-kingad Foto: SCANPIX

Suurbritannias Essexis South Ockendonis päästsid katkiselt juukseföönilt elektrilöögi saanud kolmeaastase poisi elu ta jalas olnud crocs-kingad.

Harley Sutton-Dromer oli koos oma emaga avaliku ujula riietusruumis, kui kätte võetud katkine föön ta kehasse tugeva elektrilöögi saatis, kirjutab The Telegraph.

Lapse nahk sai kannatada. Arstide kinnitusel päästsid väikelapse elu ta jalas olnud kingad, mis toimisid isoleermaterjalina.  

 «Nägin, kuidas elekter ta kätt ja külge mööda liikus. See oli kohutav, mu poeg karjus ja värises,» meenutas ema Danielle Sutton-Dromer.

Ema lisas, et lapse seljas olnud T-särgile ja kampsunile jäi elektrist põletusjälg.

«Parameedikute kinnitusel oli mu pojal õnne, et tal olid jalas crocs-kingad. Nende tõttu ei saanud ta jalad kannatada. Nende puudumisel oleks võinud ta vigastused rängemad olla,» lisas ema.

Kohalik omavalitsus uurib, miks ja kuidas väikelapsega selline asi juhtuda sai.

Crocsid jõudsid tarbijateni 2004. aastal ning said kohe maailmakuulsaks. Crocs-jalatsid valmistatakse erilisest patenteeritud materjalist Croslite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles