Elu24 Soomes: Jared Leto tekitas Helsingis kaose

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval esines Soome pealinnas Helsingis oma maailmaturnee «Love Lust Faith + Dreams» raames USA rokkbänd Thirty Seconds To Mars.

Bänd eesotsas solist Jared Letoga saabus Helsingisse juba neljapäeva õhtul, kuna reedel andsid nad muusikaauhindade galal EMMA üle aasta bändi auhinna.

Lisaks galale said fännid kohtuda Jared Letoga laupäeval enne kontserti kinos Maxima, kus linastus bändi dokumentaalfilm. Selleks tuli lunastada 250 dollarit maksev pilet.

Paljudel noortel sellist summat aga maksta ei ole ja hotellist väljudes, mis asub kino vastas teisel pool tänavat, sattus Jared Leto kümnete noorte tüdrukute rünnaku ohvriks. Ei aidanud ka see, et värske Oscari-võitja varjas oma nägu kapuutsiga.

Turvalisuse pärast lahkus Jared kinost hoovi pargitud autoga, kuid ka seda piirasid noored tüdrukud, kes proovisid kasvõi korraks oma iidolit näha.

Sama juhtus ka trummar Shannon Letoga, kes pääses fännide rünnakust ainult kiirete jalgade ja turvameeste abil.

Thirty Seconds To Marsi Eesti fännidel on võimalik oma iidoleid näha juba 20. märtsil Saku Suurhallis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles