David Guetta mega-show piletimüük algas täna kell 10.00

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Guetta
David Guetta Foto: promo

Täna, esmaspäeva hommikul kell 10.00 jõuavad Piletilevi müügikohtadesse ja Statoili teenindusjaamadesse vabamüüki tänavuse suve megashow David Guetta kontserdi piletid.

Hetke üks maailma kuumimaid artiste esineb 13. juunil Tallinna lauluväljakul.

Tele2 kliendid Eestis ja RL Entertainment klubi liikmed Soomes said eksklusiivse pakkumise alusel osta pileteid enne teisi - alates 5. märtsist.

Eelmüügi kampaania käigus müüdi viie päevaga välja pea 10 000 megashow pileteist. Vabamüük algab täna Eestis, Soomes, Lätis ja Leedus üheaegselt. Kuna tegemist on Baltiriikide ainsa showga, siis on kontserdile oodata väga suurt arvu külalisi väljastpoolt Eestit.

Kontserti korraldab RL Entertainment Baltics.

Sven Arusoo, Raadio Sky Plus «Check-IN» saatejuht:

«Mäletan, kui 2002 aastal jõudis meile raadiosse sel ajal täiesti tundmatu Pransusmaa artisti David Guetta singel «Just A Little More Love». Kohe, kui see raadio Sky Plus eetris oma esimesed mängukorrad sai, hakkas raadiosse sadama suures koguses e-maile ning telefonikõnesid sisuga: «Vau, mis lugu see nüüd siis on?». Oli sõnadetagi selge, et David Guetta sound eristus juba toona teistest tantsumuusika artistides ning pälvis kuulajate poolehoiu. Maailma TOP 5 DJ pole järeleandmisi teinud tänase päevani, alles hiljuti tõestas seda ka singli "Shot Me Down" jõudmine briti singlimüügitabeli esiviisikusse. Minu kindel «check-in» 13. juunil Lauluväljakul.»

Urmas Kolsar, Power Hit Radio programmi- ja muusikajuht:

«David Guetta on alati olnud Eesti klubiliste üheks lemmikartistiks alates esimestest suurtest hittidest nagu «Just a Little More Love» jt. Minule meeldisid enim just tema varasemad hitid. Guetta on ka innovatiivses mõttes pioneer - tänu talle muutus popmuusika eelkõige USA-s kui laiemalt kogu maailmas tempokamaks kiirusele 128 bpm. Selleks kasutas ta teismelistele oluliste r'n'b-artistidega kollaboratsioone, muutes kogu popmuusikabusinessi mudelit, mis tänaseni toimib. Andekas ja edukas DJ ja produtsent.»

kKistjan Hirmo, Raadio Sky Plus «Hirmo Faktor» saatejuht:

«David Guetta on täna vaieldamatult kõige tuntum elektroonilise tantsumuusika artist maailmas. Mees, kellel sai Facebookis just äsja kokku 50 miljonit fänni, on tuttav kindlasti ka paljudele eestlastele. Seda just tänu tema koostööle mitmete A-klassi poplauljate ja räpparitega. David Guetta oli üks esimestest Euroopa EDM-produtsentidest, kes saavutas laiema tuntuse ka USA-s. Tema hitid, kus löövad kaasa Akon, Kelly Rowland, Kid Cudi, Usher, Rihanna, Nicki Minaj, on saavutanud väga kõrgeid edetabelikohti üle terve planeedi. 46-aastase superstaari edu ei ole aga sündinud üleöö - David Guetta on töötanud DJ-na juba 1980-test aastatest alates. Tema esinemine sel suvel Tallinnas saab olema kindlasti üks suurimaid EDM-muusika sündmusi Eestis läbi aegade.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles