Turismiinfo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismiinfo punkt raekojas asuvas külastuskeskuses.
Turismiinfo punkt raekojas asuvas külastuskeskuses. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel kevadel avati Pärnus ajaloolises raekojahoones (Uus tn 4) Lääne-Eesti külastuskeskus, mis on esimene regionaalne külastuskeskus Eestis.

Pärast seda, kui linnavalitsus Pärnu raekojast ära kolis, polnud sellel ajaloolisel hoonel arvestatavat funktsiooni olnud. Avamise järel on kõik huvilised olnud veendunud, et parimat paika, kus Pärnut, Pärnu maakonda ja kogu Lääne-Eestit tutvustada, olnuks Pärnust keeruline leida.

Külastuskeskusest leiab kogu regiooni, aga kaugemaidki paiku tutvustavaid materjale, siit saab infot ürituste, ettevõtmiste ja kõige kohta, mis turisti huvitada võib. Avatud on isegi ruum ajalooliste seifidega.

Külastuskeskus on suveperioodil lahti seitse päeva nädalas ja üheksa tundi päevas, 9-18, suurürituste nagu hansapäevade ajal pikemalt, niikaua kui turiste jätkub. Talveperioodil on keskus suletud ühel päeval nädalas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles