Sky Plusi hommikusaate ajal kadus muusika: rääkisime, rääkisime, rääkisime ja oma 15 mintsa jutti

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Märks
Rauno Märks Foto: Meisi Volt

Täna hommikul tabas Sky Plusi hommikusaate ajal saatejuhte üllatus kui eetris katkes muusika. Brändi Mumm Mõmm looja ja «Hommikuprogrammi» üks juhtidest Rauno Märks sõnas, et asi juhtus koguni muusikapala ajal.

«Kõik algas Chyp-Noticu loo «I'm Sorry» lõpust. See oli minu Vanalaulu rubriigi soovilugu ja selle katkestuse tõttu jäi 5 sekundit loo lõpust veel kuulmata,» kirjeldab Märks Elu24-le.

Märks peab seda huvitavaks nüansiks, sest põhimõtteliselt vabandati juhtunu pärast juba ette ära. «Aga seda juhtub ikka raadiotöös, et mingid serverid meist mitteolenevatel põhjustel signaali kaotavad,» lisab mees, et midagi nii erilist ei juhtunud.

Seekord hangus lisaks ka eetri arvuti ja info ei jõudnud enam saatejuhtideni - ei muusika ega taustad kuhu peale rääkida.

«Korraks ei saanudki aru, kas eeter ikka töötab või mitte. Maris (Järva) kuulas kiiresti internetist wifi kaudu järele ja meie jutt tuli viivitusega sealt läbi. Siis rääkisime, rääkisime, rääkisime ja oma 15 mintsa jutti. Samal ajal käis stuudios tihe jooksmine ja sebimine, et viga likvideerida,» kirjeldab saatejuht olukorda.

Täpne põhjus jäi meestel stuudiost lahkumisel teadmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles