Marten Kuningas: Eestis ei ole mõtlevale inimesele head erootilist kraami

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Arro esitles raamatut «Toidupäevik», Marten Kuningas
Anni Arro esitles raamatut «Toidupäevik», Marten Kuningas Foto: Tiit Mõtus

Rain Tolk, Johanna Ulfsak ja Marten Kuningas tulid naistepäeval välja hispaaniakeelse looga "Te quiero", mida vürtsitab erootiline muusikavideo.

"Marten tuli mulle külla, lasi seda lugu ja sain aru, et loole tuleb teha võrdväärne video. Selle jaoks oli aga vaja professionaalset silma - Rain Tolki," rääkis Johanna ETV2 saates "Eesti TOP 7".

Video räägib erootilisest kaugsuhtest ning selle valmimiseks kasutati ka kehadublanti. "Alguses oli kannidublanti vaja, aga kannidest said ka muud kehaosad," rääkisid Tolk ja Kuningas.

Marten Kuninga sõnul on tagasiside videole olnud mitmekesine. On olnud võrdselt vihkamist ja meeldimist. "Ma olen kuulnud, et inimesed panevad selle peale ja siis on vait," naeris ta. "Samas saime me palju ka positiivset vastukaja, me mõtlesime, et võiks jätkata seda erootilist liini."

Marten Kuningas: Eestis ei ole mõtlevale inimesele head erootilist kraami. See oligi alguspunkt luua midagi mõtlevale inimesele. Muuseas, see erootiline video meeldis väga ka mehhiklastele.

Kuningas lisas, et erootiline armastuslugu lasti meelega naistepäeval välja, kuigi laul ise lebas tema lauasahtlis ligi poolteist aastat.

Kuningas, kes ei räägi ise sõnagi hispaania keelt, selgitas, et laulus kõlas ülim kirg, mida ta ei osanud lihtsalt eesti keeles väljendada.

Vaata videot uuesti!

Kuidas sulle Marteni ülim kirg meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles