HU? vajab tantsutüdrukuid

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HU?
HU2 (Mindnote)
HU? HU2 (Mindnote) Foto: Pm

Ansambel HU? otsib tantsivaid tüdrukuid uue asjakohase nimega singli «Tüdrukud tantsivad» videosse.


Sulle meeldib hullult tantsida? Ikka kohe hullult? Oled pöörane tüdruk? Sobib! HU? hakkab kokku panema videot oma järgmisele singlile "Tüdrukud tantsivad". Et sinna videosse pääseda, pole vaja ei midagi enamat kui pead olema tüdruk ja hullult tantsima.

Võta mingi kaamera, telefon, filmiv fotoaparaat, filmi üles oma kõige hullem tants ja saada see HU?-le. Kui oled meie jaoks piisavalt hull, oledki videos! Normaalsusel ei ole selles loos kohta, tantsi üksi või mitmekesi, köögis või garaažis, pööningul või magamistoas, aga palun ei midagi tavalist!

Kui sul pole just varasemast ajast mõnda erilist pärli mõnelt korteripeolt või muud pöörast, siis võta nüüd üles oma hetke parim. See mida sa tänaseni oled esitanud esikupeeglisse või sõbranna mobiili. Igal juhul pole muusikavideosse pääsemine olnud kunagi nii lihtne.

Soovitav on salvestada oma tantsulõik mõnda üldlevinud videoformaati ning tantsida HU? antud loo «Tüdrukud tantsivad» temposse. Mitte pikemalt kui paar minutit. Mida parem videokvaliteet ja šefim tants, seda rohkem eetriaega saad. Video tegemiseks ja saatmiseks on aega 27. juunini.

Video saada läbi kasutaja vaba interneti keskkonna
http://www.sendspace.com/ vajuta esilehel nuppu «choose fail». Vali oma arvutist salvestatud videofail ja vajuta OK või CHOOSE. Samas all olevatesse lahtritesse kirjuta:
Description: HU? video
Recipent's email: humuusika@gmail.com
Your email: siia kirjuta enda e-mail
NB! sinu e-mail ja saaja e-mail on väga olulised, vastasel juhul ei saa me faili kätte!
Ja lõpuks vajuta UPLOAD Fail.
Kõikide väljavalitutega võetakse ühendust ja alaealistelt küsime vanema kirjalikku nõusolekut.

Lugu saad kuulata siitsamast.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles