Kalleim moetänav 5th Avenue kolib seksikate pesudiivadega klubisse Chocolate

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5th Avenue ööklubis Hollywood
5th Avenue ööklubis Hollywood Foto: Harry Tiits

Üritustesari 5th AVENUE jätkab enda teekonda 22.märtsil klubis Chocolate. Tähistatakse ürituste turunduse ja korralduse agentuuri ttagentuur 4. sünnipäeva ning toimub Bonbon Lingerie uhiuus pesu-show.

Üritustesarja 5th AVENUE iseloomustavad tasemel moebrändid, efektsed show-d, stiilne muusikagurmee ning meeletu melu.

Eelnevalt on «moetänav» Tallinnas positsioneerinud klubides BonBon Club ning Club Hollywood. Ürituse üheks magusaks kirsiks on Eesti päris oma pesubrändi Bonbon Lingerie kevad/suvi'14 Flower-Power pesu- ning biikinikollektsiooni esmaesitlus.

«Tegemist on Bonbon Lingerie esimese rannakollektsiooni joonega, kus läbivaks temaks on boheemlaslikud lillemustrid Itaalia päritoluga kangal,» kommenteeris Bonbon Lingerie Turundusjuht Lagle Pärn.

Kaunid modellid teevad veel kaunimaks Fahle Ilusalongi esindajad: jumestuskunstnik Valeria Paal, juuksestilistid Helen Kuusmaa ning Marii Laipaik.

«5th Avenue on oma teemalt täpselt see, mida iseloomustab Chocolate. Ilusad inimesed, parim muusika ja glamuur käivad käsikäes. Triin teab täpselt, kuidas eelnimetatu omavahel kokku sobitada, sellepärast ongi hea meel, et ta just Chocolate klubiga koostööd alustada soovis.»  kommenteeris Chocolate klubi esindaja Mairold Millert.

Seekordse «kalleima moetänava raames» klubis Chocolate leiavad aset ka ttagentuur.ee sünnipäevapidustused, kus saabuvaid külalisi hellitatakse hõrkude disainkoogikestega ettevõttelt Tassikoogid ning tundemeeled saavad paitatud uue Signorina Eleganza by Salvatore Ferragamo parfüümiga.

Meeleolukat muusikagurmee pakub Dj Kert Klaus ning õhtu võõrustajateks kaunid Hostessid.

«Soovin väga ttagentuur.ee sünnipäeval kohata kõiki koostööpartnereid ning modelle, kellega suuremal või vähemal määral nende aastate jooksul koostööd teinud oleme. Tänu teile ning ülimalt meeldivale koostööle, saame täna öelda, et oleme lugupeetud ning armastatud ürituskorraldajad,» kiidab Triin Teresk, ttagetuur.ee esindaja.

Meenutusi agentuuri toimetustest galeriina leiab SIIT.

Huvilistel broneerida laud info@chocolateclub.ee / +372 551 5113

Piletiinfo: naistele esimesel tunnil sissepääs tasuta, tavapilet 8 €

Uksed avatakse 23.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles