Raamatusarja «Jää ja tule laul» autor loodab, et «Troonide mängust» tehakse film

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader seriaalist «Troonide mäng». Pildil Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)
Kaader seriaalist «Troonide mäng». Pildil Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) Foto: Youtube

USA ulmekirjanik George Raymond Richard Martin loodab, et tema raamatusarja «Jää ja tule laul» põhjalt tehakse lisaks menusarjale «Troonide mäng» ka samanimeline film.

Martini sõnul võib filmi tegemine sõltuda sellest, kui kaua seriaali tehakse, kirjutab Hollywood Reporter.

«Seriaali võib teha aastaid kui see väga edukas on. Kasvõi kümme aastat. Mina arvan, et film tuleks ka teha. Kahetunnise filmi maksumuseks võib kujuneda umbes 100 miljonit dollarit, kuna on palju eriefekte. Eriliselt tuleks rõhutada draakoneid,» lausus kirjanik.

Ta lisas, et kaks tundi ei ole «Troonide mängu» filmi jaoks liiga pikk aeg.

«Troonide mängu» sarja stsenaristid David Benioff ja Dan Weiss on varem öelnud, et neil on materjali seitsme hooaja jaoks.

Praegu näidatakse neljandat hooaega.

Wikipedia: «Jää ja tule laul« (A Song of Ice and Fire ) on George R. R. Martini eepiline romaanisari. Sari koosneb seitsmest raamatust, millest seni on avaldatud viis. Need on «A Game of Thrones», «A Clash of Kings», «A Storm of Swords», «A Feast for Crows», «A Dance with Dragons». Kirjutamisjärgus on veel «The Winds of Winter« ja «A Dream of Spring».

2011. aastal hakkas HBO kanal tootma «Jää ja tule laulul» põhinevat telesarja «Game of Thrones», mis sai oma nime romaanisarja esimese raamatu järgi.

Sarja tegevus toimub Westerose mandril. Kui seitsme kuningriigi kuningas Robert Baratheon jahil saadud haava sureb, leiab aset rida sündmusi, mis ähvardavad riigi lõhestada.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles