Katrin Siska loobus laiptoidust!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar pidas Tallinna Raekojas juubelit - õnnitlejate seas oli ka särasilmne Katrin Siska
Linnapea Edgar Savisaar pidas Tallinna Raekojas juubelit - õnnitlejate seas oli ka särasilmne Katrin Siska Foto: Karli Saul

Vanilla Ninja liige ja kultuurikeskuse Lindakivi direktriss Katrin Siska (26) soovitab igavese nooruse ihkajaile elustiili, mida tema järgib. Selle nimel lülitas Siska oma menüüst välja isegi muna, kana, liha, mereannid ja kala, kirjutab Kroonika.

Paadunud joogafanaatikuna otsustas Siska proovida oma gurust õpetaja menüüd. Nii loobus ta kuu aja eest ka poes pakutavast «laiptoidust».
 

«Lisaks faktile, et poes olevad niinimetatud surnud tooted on täis süstitud säilitus-, raskus- ning kaunima välimuse aineid, usuvad joogid, et inimesel polegi üldse tarvis laiptoitu süüa,» seletab Katrin.

«Kõik vitamiinid ja mineraalid on võimalik kätte saada muudest toiduainetest, nagu erinevad aedviljad, taimed, puuviljad, pähklid, piimatooted, õlid, riis, kartul ja teraviljaproduktid.»

«Vedelikest tarbin valdavalt gaseerimata sooja vett ning ingveri-kummeliteed. Ka naturaalseid värskeid mahlasid ja taimeteesid. Alkohol ja suitsetamine on välistatud.»

Katrin, kes käib ka jooksmas, poksimas ja surfamas, kinnitab, et selline menüü on ka parim kaalulangetamiseks.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles