Augustis kõlavad seitse häält

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Noorkuu.
Ansambel Noorkuu. Foto: SIIM KUMPAS/PM/SCANPIX BALTICS

Tänavu augustis toimuval suvetuuril “Seitse häält” astuvad üles Eesti ühed parimad vokalistid Birgit Õigemeel, Uku Suviste ja ansambel Noorkuu.

Täispikk kontsertprogramm sisaldab rohkelt head eesti muusikat, huvitavaid ja esmakordseid vokaalseadeid ja suveõhtusse sobivaid emotsioone. Korraldajate teatel sobivad need seitse häält omavahel hästi kokku ja nii on kuulajat ootamas suvine ja meeldejääv elamus.

Kontsertidel esitavad artistid oma parimaid lugusid nii eraldi kui üheskoos. Nii kõlavad kontserdil sellised laulud, nagu “Salaja”, “Kaunilt kaua”, “Ma tahan olla öö”, “Saatanlik naine”, “Saladus”, “See päev on teel”, „Mina ise“ jpt.

Birgit Õigemeel on telesaate “Eesti otsib superstaari” esimene võitja aastast 2007. Sellest ajast on tal ilmunud kolm stuudioalbumit, ta on pärjatud “Eesti naisartisti” tiitliga 2008. aastal ja on osalenud edukalt veel teisteski telesaadetes.

Uku Suviste on noor andekas laulja, helilooja ja pianist, kes on omandanud muusikalist haridust nii Eestis kui USAs. Ta on osalenud edukalt mitmetel konkurssidel ja sel aastal valiti Suviste ainsana Eestist osalema mainekale noorte lauljate konkursile “New Wave 2010" Jurmalas.

Ansambel Noorkuu on Eesti tuntuim a capella ansambel, mis tegutseb juba 1996. aastast. Nende 14 tegutsemisaasta jooksul on ansambel võitnud mitmeid auhindu erinevatel konkurssidel, avaldanud 9 albumit ja andnud rohkem kui 700 kontserti.

Kontserttuur “Seitse häält”
Kolmapäeval, 4. augustil kl 19 Kuressaare Arensburg Boutique Hotell & Spa terrassil.
Neljapäeval, 5. augustil kl 19 Hiiumaal Kassari kiigeplatsil.
Reedel, 6. augustil kl 19 Pärnu kuursaali kõlakojas.
Laupäeval, 7. augustil kl 19 Haapsalu piiskopilinnuse väiksel õuel.
Pühapäeval, 8. augustil kl 19 Tartu Hansahoovis.
Teisipäeval, 10. augustil kl 19 Tallinna Kadrioru lossi lilleaias.
Kolmapäeval, 11. augustil kl 19 Võru Kandle aias.
Neljapäeval, 12. augustil kl 19 Rakvere piiskopilinnuses.
Pühapäeval, 15. augustil kl 19 Saka mõisa suvelaval.
Reedel, 20. augustil kl 19.30 Loksa linnaplatsil.
Laupäeval, 21. augustil kl 19 Viljandi Kaevumäel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles