Täna viib «Saladustes» ema kinnisidee tütre kurnatuseni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladustes» viib ema kinnisidee tütre kurnatuseni
«Saladustes» viib ema kinnisidee tütre kurnatuseni Foto: Kanal 2

Täna kell 20 räägib Tuuli Roosmaa «Saladustes» loo üksikema, kes oma lapse õppimisega täieliku kurnatuseni viis. Lapse eliitkooli sissesaamine ja seal püsimine sai emale kinnisideeks.

Mõnikümmend kilomeetrit linnast väljas elava üksikema Kätlini jaoks on tema 7-aastase tütre Sofia tuleviku planeerimine eluküsimus. Linna eliitkoolide sisseastumiskatsete läbimiseks tehakse hoolikaid ettevalmistusi ja hangitakse fiktiivne elukoht sõbranna kesklinna korterisse.

Uhkus on suur, kui Sofia soovitud kooli sisse saab. Kätlin asub panustama last arendavatesse tegevustesse ning täiendavatesse õppevahenditesse, kuid peagi on üksikema sunnitud tunnistama oma rahaliste vahendite piiratust. Nii hakkab ta raha laenama sealt, kust saab, seejuures teadmata, kuidas neid võlgasid kunagi ära maksta.

Väike Sofia annab endast parima, aga tema parim ei ole õpetajatele ega ka emale piisav, kuni päevani, mil Kätlin mõistusele tuleb ja endale tõde julgeb tunnistada...

Näitlejad: Merle Talvik - vanaema, Kaia Skoblov - Kätlin, Annaliise Anvelt - Sofia, Manona Paris - õpetaja jt.

Põnev ja eluline «Saladused» on Kanal 2s esmaspäeviti kell 20, vahetult enne kodumaist humoorikat draamasarja «Naabriplika».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles