Video: Vene ja eesti noored läksid Solarises kaklema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Solarise kaubanduskeskuses toimus pühapäeva hilisõhtul noorte võimuvõitlus!
Tallinna Solarise kaubanduskeskuses toimus pühapäeva hilisõhtul noorte võimuvõitlus! Foto: Kaader videost

Tallinna Solarise kaubanduskeskuses toimus pühapäeva hilisõhtul noorte võimuvõitlus!

«Noorte omavaheline arveteõiendamine läks nii rajuks, et lisaks Solarise turvatöötajatele tuli kakluse lõpetamiseks kohale kutsuda isegi politsei,» rääkis üks pealtnägijatest.

«Löömingus osalesid ka tüdrukud ning üksteist löödi nii käte, kui jalgadega. Üle kõige oli kuulda venekeelset ropendamist. Tegu oligi ilmselt venelaste ja eestlaste vahelise arveteõiendamisega.»

Kakluses vigastada saanud Raido kinnitab Õhtulehele antud intervjuus, et kõik algas sellest, kui tema noorukest sõbratari solvati.

Raido sõnul hakkasid venelased tema sõbrannat ropult sõimama ning kui ta neile vastu ütles, siis kogunes nende ümber umbes 20-30 vene keelt rääkivat noormeest, kes teda alguses tõuklema hakkasid ning hiljem juba ka rusikahoope jagasid. Ka Raido tuttav tütarlaps sai teda kaitsma tulles lõuahaagi.

Raido pääses kambavägivallast alles turvameeste sekkumisel ning varsti oli kohal ka politsei. Politseinikud viisid asjaolude selgitamiseks sündmuskohalt jaoskonda 26aastase noormehe, 19aastase neiu ning 18aastase noormehe. Kriminaalmenetlust alustati kehalist väärkohtlemist käsitleva paragrahvi alusel, ütles Õhtulehele Põhja prefektuuri pressiesindaja Ilmar Kahro

Vaata kätšivideot SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles