Täna «Pilvede all»: tagaotsitavaks kuulutatud Erik jääb politseile vahele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pilvede all» Mariga (Elisabet Reinsalu)
«Pilvede all» Mariga (Elisabet Reinsalu) Foto: Arno Mikkor

Täna kell 21:30 algav «Pilvede all» toob ootamatu pöörde Kertu ellu. Erik, kes teise mehe passiga kavatses oma uue kallimaga välismaale sõita, nabitakse kinni.

Kertu (Liis Haab) töötab Maria (Kersti Heinloo) juures kirjastuses ja üks tööalane kohtumine šarmantse luuletajaga muutub ootamatult millekski enamaks. Esimest korda pärast Eriku (Indrek Sammul) kadumist tunneb Kertu, et aeg on oma eluga edasi minna. Just siis tuleb minevik tema juurde tagasi.

Piret (Inga Lunge) on nüüd detailideni kursis oma sõbranna Marleeni (Liis-Katrin Avandi) hirmude ja muredega. Ta otsustab sõbrannat aidata ja Marleeni ning tema tütre Dorise Haapsallu Alberti (Ain Lutsepp) juurde pakku saata. Haapsallu Marleen aga ei jõuagi...

Indrek (Vladas Radvilavicius) ei mõista, mis Mariga (Elisabet Reinsalu) lahti on. Mari ei suuda mehele tunnistada, et tema ellu on tagasi tulnud Barbi (Liina-Riin Olmaru) - ainuke inimene maailmas, kes teda täielikult mõistab.

Kodumaine hittsari «Pilvede all» on Kanal 2s kolmapäeviti kell 21:30, kohe pärast “Heeringas Veenuse õlal” uusi osi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles