Sindi spordipäevad pakuvad kõigile kaasalöömise rõõmu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa noored jalgpallurid mängisid eile terve päeva gümnaasiumi staadionimurul.
Pärnumaa noored jalgpallurid mängisid eile terve päeva gümnaasiumi staadionimurul. Foto: Ants Liigus

Eile noorte jalgpalliturniiriga alanud ja laupäeva õhtul perevõistluse ning SK Kalju juubelipeoga kulmineeruvatel Sindi spordipäevadel leiavad endale meelepärast tegevust pisipõnnid ning aastates taadid-memmedki.

"Aprillis ellukutsutud Sindi sõprade selts ja tänavu 90. sünnipäeva tähistav spordiselts Kalju otsustasid korraldada neljal päeval sportlikke üritusi, kuhu on teretulnud nii oma linna rahvas kui külalised kaugelt ja lähedalt," rääkis spordipäevade üks korraldajaid Annika Purget Pärnu Postimehele. "Sindi on spordilinn, me võime uhkust tunda, et juba esimese vabariigi ajal võistles sintlane Aleksander Kask tõstmises olümpiamängudel. Tänase päeva kangelased on kahtlemata sõudmise Euroopa meister Allar Raja ja Eesti jalgpalli rahvuskoondise kapten Raio Piiroja."

Vutipoisid avasid spordipäevad

Eile hommikul algas Sindi gümnaasiumi staadionimurul kuni 12aastaste poiste jalgpalliturniir, kus esikohakarikat jahtis kaheksa Pärnumaa meeskonda.

"Väljak on heas korras ja võistluse korraldamine eeskujulik," ütles Pärnu Vapruse noortetiimi treener Indrek Joost. "Usun, et nii poisid kui neid toetavad pöidlahoidjad saavad terve päeva kestvalt turniirilt palju positiivseid emotsioone."

Täna mängitakse Sindis tennist ja tänavakorvpalli. Kell 12 algavad tenniseväljakutel nii laste kui juunioride turniir ja kell 18 mängitakse Sindi meistrivõistluste medalitele. Kui medalivõitjad on selgunud, kutsutakse väljakule VIPide turniirile mängima Pärnu linnapea Toomas Kivimägi, näitleja Sepo Seeman, sõudja Allar Raja ja teised tuntud inimesed.

Tänavakorvpalliturniir Sindi skate-pargis algab kell 17 ning 17.30 annab Raio Piiroja staadionil vutipoistele näidistreeningu.

Mudilasi oodatakse võimlema ja jooksma

Homme kell 11.30 ootab Helle Tõkke mudilasi võimlema Konsumi toidupoe juurde ja tund hiljem juhendab samas kohas Eesti fitness'i-meister Jaana Junson aeroobikahuvilisi.

Ergomeetrisõudmise võistlust linnavalitsuse ees pargis juhendab kell 17.30 Allar Raja. Kell 18 algavale võrkpalliturniirile oodatakse neljaliikmelisi võistkondi ja registreerida saab telefonil 501 2795.

Kaks tundi hiljem saavad huvilised nautida puššpallilahingut, kus spordipäevade korraldajad ja Sindi külalised võtavad teineteiselt mõõtu. Kell 19.30 algaval lastejooksul saab iga osaleja diplomi ja magusa auhinna.

Kepikõndijad lähevad viie kilomeetri pikkusele retkele kell 20.30 ja jooksuvõistlus samal distantsil stardib 21.

Päeva lõpetab vabaõhupidu Sindi laululaval, kus tantsuks mängib puhkpilliorkester ja linnapea Anu Vassvik, Allar Raja, Kaspar Taimsoo ning Raio Piiroja autasustavad päeva jooksul toimunud võistluste võitjaid.

Laupäeval algavad sportlikud üritused gümnaasiumi staadionil kell 11 ja kavas on rammumehe konkurss, poks, naisekandmine, kabeturniir ning perekondade mitmevõistlus. Sindi spordipäevad lõpetatakse SK Kalju juubelipeoga seltsimaja saalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles