Cameron Diaz: igal heteronaisel on oma «lesbihetk»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cameron Diaz
Cameron Diaz Foto: SCANPIX

Hollywoodi staari Cameron Diazi sõnul on iga naise elus hetk, mil ta on tundnut tõmmet teise naise poole ehk «lesbihetk».

41-aastane Diaz andis intervjuu väljaandele Glamour ning paljastas, et ka temal on olnud hetki, mil ta on olnud armunud naisesse.

«Naised on ilusad, täielikult ilusad. Olen veendunud, et kõigil heteronaistel on olnud hetk, mil neid on tabanud lesbitunne. See on loomulik, et hinnatakse teise naise ilu ja sarmi,» lausus Diaz.

Tegemist ei ole esimese korraga, mil näitlejanna räägib lesbiteemal.

2010. aastal šokeeris Diaz avaldusega, et teisest naisest sissevõetud olemiseks ei pea olema lesbi.

«Tegelikult hindavad naised oma sookaaslasi ning enamikul juhtudel ei ole sellel seksuaalsusega midagi pistmist. Ma armastan oma suguõdesid ja ma ei usu naistevahelisse armukadedusse. Mu vanemad õpetasid mind teisi inimesi austama. Samas on ka minul oma nõrkused ja «kiiksud»,» lausus Diaz.

Näitlejanna sõnul ei häiri teda see kui temast ilmuvad ajakirjades koledad pildid. Samuti ei muretse ta vananemise pärast.

«Olen veendunud, et küpsemana saan veelgi paremaid rolle. Olen juba nime teinud ja ma ei pea enam kellelegi midagi tõestama. Kui ma neid rolle ka ei saa, ei juhtu ka midagi,» lisas staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles