Ettevõtja Jaanus Rahumägi kostitas suurärimeest Marcel Vichmanni verise pealöögiga.

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Rahumägi
Jaanus Rahumägi Foto: Toomas Huik

Endine Riigikogu liige, ettevõtja Jaanus Rahumägi kostitas suurärimeest Marcel Vichmanni verise pealöögiga, vahendab Kroonika.

Ülemöödunud kolmapäeval tähistas tuntud teleprodutsent Kaupo Karelson Tallinna kesklinnas asuvas restoranis Tratorio Massimo oma 40. sünnipäeva. Peole kutsutute seas oli nii ärieliiti kuulujaid kui ka meelelahutusmaailma säravamaid tähti.

Kaupot tuli õnnitlema ka tema elukaaslase Monica Vichmanni eksabikaasa Marcel Vichmann. Ühe sünnipäevalise sõnul oli Marcel suures hoos. Ehk isegi liiga suures. «Marcel laskus külalistega emotsionaalsetesse vestlustesse, aga kuna pidu oli meeleolukas, siis ei pannud suurem osa tema familiaarset käitumist pahaks.»

Rahumägi püüdis mingil hetkel pealtnägijate sõnul Vicmanni korrale kutsuda, kuid viimane ei soovinud tema korraldustele alluda. Loomulikult kees Rahumägi üle ja ta andis lõpuks Vichmannile pealöögiga kuningliku ninalöögi. Pärast saadud obadust lahkus multimiljonärist ärimees Vichmann kiiresti peolt.

Asjaosalistelt endilt kommentaari kahjuks saada ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles