«Vallatud tissid» pakuvad tööd!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Topless-DJ Affecta.
Topless-DJ Affecta. Foto: http://affecta.pdj.ru/foto

Hiljuti alustas Kanal 12s uus otsesaade «Vallatud tissid». Täiskasvanutele mõeldud saates astuvad üles külalised, kes oma keha näidata ei häbene. Nüüd vajavad «Vallatud tissid» kiirelt ka lisatööjõudu!

«Vallatutes tissides» on tööl juba endine Night Chati kiisu Jaanika, kes kutsub mõnusat öötööd proovima ka teisi julgeid neide.

Sarnaselt Night Chatiga saab ka erootilise alatooniga «Vallatutesse tissidesse» helistada ja sõnumeid saata.

Saatejuht Jaanika: Meile helistavad inimesed, kes pidutsevad, kellel on hea tuju... Vahel kestavad sellised kõned tunde ja rääkida võib kõigest.

Kes soovib sellisesse saatesse tööle tulla, peaks olema natuke ka edev ja kui teid keegi otse-eetris solvama peaks, siis ei tohiks see teile korda minna.

Saatejuhtideks oleks vaja nelja kuni viit neidu, kes erinevalt saate külalistest, end paljaks võtma ei pea. Nende tööks on saate juhtimine ja vallatuste väljamõtlemine.

Saade algab igal ööl kell 01:45 Kanal 12s!

Kui sulle meeldiks olla teisel pool ekraani ning televaatajatega rääkida igasugustel teemadel, siis saada lühikene enesekirjeldus ning foto saade@saade.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles