Menusarjas «Grey anatoomia» mainiti Eestit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grey anatoomia
Grey anatoomia Foto: Kelsey McNeal / ABC

Tähelepaneliku Elu24 lugeja kõrv tabas maailmakuulsa sarja «Grey anatoomia» viimatist osa vaadates armsa sõna - «Estonia».

Sarja kümnenda hooaja 18. episoodis «You Be Illin'» haigestuvad Grey Sloani memoriaalhaigla arstid grippi, mis levib nagu kulutuli. Haigeks jääb ka dr Derek Shepherd (Patrick Dempsey), kes peaks kõnelema oma projektist koostöös Valge Majaga. Tema asemel peab kõne Meredith Grey (Ellen Pompeo), kes on mehe tööga kõige lähemalt tuttav.

Kõnet kuulanud rahvusvahelise seltskonna seas oli nähtavasti ka Eestist pärit teadlane. Derek kurtis alguses, et tema eesti keele tõlk jäi haigeks. Kui Meredith oli kõne ära pidanud, ütles ta, et see sai suurepärase vastuvõtu osaliseks, kui välja arvata eestlane, kelle jaoks läks info kaduma.

Täiendus: Teine tähelepanelik lugeja märkas, et kõnealuses episoodis mängis rahvusvaheliselt tuntud neuroteadlast dr Gerhardt Straussi, kellele Derek väga muljet avaldada tahtis, Eesti juurtega šoti näitleja Enn Reitel.

Videoklippe näed allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles