Suri seltskonnatäht Peaches Geldof

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti seltskonnatäht, ajakirjanik ja modell, muusik Bob Geldofi tütar Peaches Geldof suri täna 25-aastasena.

Kenti politsei teatel loetakse hetkel naise surma seletamatuks ja ootamatuks, vahendab Digitalspy. Võimude sõnul kutsuti kiirabi esmaspäeva pärastlõunal Wrothami lähedal asuvale aadressile seoses murega 25-aastase naisterahva heaolu pärast. South East Coasti kiirabi kuulutas naise hiljem surnuks.

Peachesi isa ja abikaasa kinnitasid naise surma Associated Pressile. «Peaches on surnud. Meie valu pole võimalik kirjeldada,» sõnas 62-aastane Bob Geldof. «Ta oli naljakaim, pööraseim, teraseim ja segaseim meist kõigist. Öelda «oli» murrab mind uuesti. Milline kaunis laps. Kuidas on võimalik, et me teda enam ei näe? Kuidas peaksime seda taluma?»

Peachesit jäävad leinama abikaasa Thomas Cohen ja kaks väikest last, kaheaastane Astala Dylan Willow ja 11-kuune Phaedra Bloom Forever.

Cohen ütles AP-le: «Minu armast abikaasat Peachesit jumaldasime mina ja tema kaks poega Astala ja Phaedra tohutult. Kasvatan nad üles nii, et ema oleks iga päev nende südames. Armastame teda igavesti.»

Geldofi ema Paula Yates suri narkootikumide üledoosi tagajärjel 2000. aastal. Peaches rääkis hiljem ajakirjale Elle oma noorusaastatest: «Ma proovisin narkootikume, jõin end täis ja käisin pidudel, kuid ma polnud kunagi nii pöörane. Ma oleks võinud vabalt allakäiguspiraali sattuda, kuid mul oli alati meeles, mis juhtus mu emaga.»

Peachesi viimastel Instagrami postitatud piltidel mängib ta oma väikeste poegadega. Samal päeval avaldas Peaches ka foto endast beebina ema Paula süles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles