Peaches Geldof kuulus müstilisse ususekti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaches Geldof
Peaches Geldof Foto: SCANPIX

Iiri muusiku Bob Geldofi tütar Peaches Geldof leiti eile oma kodust surnuna ning senistel andmetel ei viita midagi enesetapule ega narkootikumide üledoosile.

Teada on, et 25-aastane Peaches kuulus müstilisse ususekti Ordo Templi Orientis (OTO), edastab Daily Mail. 

Kolm nädalat tagasi avaldas Peaches OTO asutaja Alesister Crowley kohta kirjutise, milles ta ülistab tema raamatut «Magick – In Theory and Practice».

Varem oli Peaches huvi tundnud saientoloogia ning ka ta abikaasa Thomas Coheni juudiusu vastu.   

Kinnitamata andmetel viiakse Crowley ususektis läbi sadomasohistlikke seksirituaale ning toimub oopiumi, kokaiini, heroiini ja meskaliini tarbimine.

Peaches Geldofil oli lühend OTO tätoveeritud ta paremale käele. Naine sõnas ühes oma intervjuus, et ta hakkas OTO vastu huvi tundma kui oli 19-aastane. Ta oli siis abielus muusik Max Drummeyga, kuid see suhe kestis väga lühikest aega. Samal ajal suhtles ta tihedalt näitlejanna Katie Holmesiga, kelle tollane abikaasa Tom Cruise oli ja on saientoloogiakiriku liige.

Kui Peaches Geldof astus suhtesse Thomas Coheniga, tekkis tal huvi judaisimi vastu.

Ei ole teada, kas Peaches Geldofi surma saab seostada OTOga. Teada on, et naine oli selle sekti müstitsismist vaimustatud.

Peaches Geldofist jäid maha kaks väikest poega, kellest üks on 23-kuune ja teine 11-kuune.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles