Peaches Geldofi tappis mahladieet?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaches Geldof
Peaches Geldof Foto: SCANPIX

Eile suri Iiri muusiku Bob Geldofi tütar, modell ja laulja Peaches Geldof.

25-aastane naine leiti surnuna ta kodust Suurbritannias Kentis Wrothamis, edastab news.com.au.

Teada oli, et ta pidas üsna sageli mahladieeti ning dietoloogid olid teda hoiatanud, et see võib ta südamele halvasti mõjuda.

Peaches Geldof tunnistas mahladieedi pidamist ka sotsiaalmeedias.

«Pean mahladieeti. Joon eelkõige juurviljamahla ja seda kolm korda päevas. Mahladieet kestab tavaliselt üks kuu,» teatas naine.

Peaches Geldof sõnas 2011. aastal antud intervjuus, et selle dieediga on võimalik nelja nädalaga kaotada 4,5 kilogrammi.

«Mul on väga vähe tahtejõudu, kuid mahladieet on see, mis mulle sobib. Pean mahladieeti, kuna pean kehakaalus kaotama vähemalt viis kilogrammi,» lausus Geldof.

Briti dietoloogiaühenduse esindaja Cath Collinsi sõnul hoiatati Peaches Geldofi sellise dieedi liialdamise eest.

«Pikaajaline mahladieet võib ohtlik olla. Peaches riskis seda pidades oma eluga, kuna see võib tekitada südameprobleeme ja isegi südame seiskumise. See dieet hävitab ka lihaskude ja kahjustab siseorganeid,» teatas Collins.

Peaches Geldof teata Twitteris, et ta on mahladieete pidades saavutanud peaaegu oma ideaalkehakaalu.

Staari sõnul tingis ta dieedipidamise asjaolu, et ta on avaliku elu tegelane ning pidevalt meedia vaateväljas.

«Kui oled avalikkuses, siis tuleb olla sale. Minu jaoks on kehakaal alati probleemiks olnud, sest armastan hästi süüa. Kui vaadata moeajakirju, siis sealt vaatavad vastu ülikõhnad modellid. Ühiskond nõuab ülimat saledust, kuid see on naeruväärne,» sõnas Peaches ühes intervjuus.

Kenti politsei sõnul ei ole nad leidnud Peaches Geldofi surmas midagi kuritegelikku. Lahkamine peaks näitama, mille tõttu kuulus naine suri.

Peaches Geldof oli Iiri muusiku Bob Geldofi ja telesaatejuhi Paula Yatesi tütar. Yates suri 2000. narkoüledoosi tagajärjel. Peaches oli siis 11-aastane.

Peaches Geldof oli abielus muusik Tom Coheniga, kellega tal on kaks väikest poega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles