Kroonprintsess Victoriast on saanud stiiliikoon

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi kroonprintsess Victoria
Rootsi kroonprintsess Victoria Foto: SCANPIX

Rootsi kroonprintsess Victoria rõivad on väga populaarseks muutunud ning teda on hakatud jäljendama.

Printsessi seljas olevad riided on pärit kuulsatelt disaineritelt, kuid sarnaseid rõivaid on hakatud pakkuma ka internetis, kirjutab Aftonbladet.

Kuninglikul stiilil on siiski hind. Rahvusvaheline rõivakontsern net-a-porter.com pakub printsessi stiilis rõivaid. Näiteks Victorial seljas nähtud valge Alberta Ferreti stiilis jakk maksab seal 1339 eurot (20 941 krooni).

Kõige kallimate printsess Victoria stiilis rõivaste hind ulatub internetis 3000 euroni (ligi 47 000 krooni).

Rootsi kuulsa moetoimetaja Lotta Wretmani sõnul on printsessi stiil muutunud ta eale sobivaks ja rõõmsameelsemaks.

«Victoria saab inspiratsiooni Euroopa ja muude riikide kuninglike suguvõsade naistelt. Näiteks on ta moeteemal nõu küsinud Norra printsessilt Mette-Maritilt ja Jordaania kuningannalt Ranialt,» lausus Wretman.

Samas sattus Victoria kriitika alla sellega, et ta seljas on viimasel ajal näha vaid kuulsate moemajade loomingut, mitte Rootsi oma disainerite rõivaid.

«Nüüd on tal hea võimalus reklaamida maailmas Rootsi oma moeloomingut. Meil on olemas palju moeloojaid, kes sobiksid tema stiiliga,» arvas asjatundja.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles