Johnny Depp rääkis avameelselt oma eraelust: saan Vanessaga suurepäraselt läbi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Heard, Johnny Depp
Amber Heard, Johnny Depp Foto: SCANPIX

Näitleja Johnny Depp rääkis ajalehele Mirror oma suhetest kihlatu Amber Heardi ja oma laste ema Vanessa Paradis'ga.

50-aastane staar oli 14 aastat koos Prantsuse modelli ja lauljatari Vanessa Paradis'ga, kellega tal on kaks last. Nüüd on mees kihlatud 27-aastase näitlejanna Amber Heardiga, kes on mõnede kõlakate kohaselt beebiootel. Depp ütles, et ta armastab lapsi ja tal poleks midagi sajaliikmelise pere vastu.

«Mis puudutab laste saamist, siis see on minu jaoks lihtne - ja Amberil peaks olema võimalus lapsi saada, kui ta seda soovib. Olgem ausad, harjutamine on lõbus ja kõik on imetore,» ütles Depp.

Depp kinnitas, et ta saab eksnaisega siiani hästi läbi. Johnny ja Vanessa läksid lahku 2012. aastal ning neil on kaks last, 14-aastane Lily Rose ja 12-aastane Jack.

«Me saame Vanessaga suurepäraselt läbi. Meie vahel pole mingeid veidraid tundeid ega vaenulikkust - elus ikka juhtub ja me veetsime koos 14 võrratut aastat,» sõnas Depp. «Me kohtume sageli ja kihistame naerda ja veedame aega nagu alati.»

Johnny tegi Amberile abieluettepaneku mullu jõulude ajal, kuid pulmakuupäeva pole nad veel avalikustanud. Nad kohtusid 2010. aastal filmi «The Rum Diary» võtetel.

«Kui esimest korda Amberiga vestlesin, rabas mind tema intelligents. Ta on tugev ja tark naine, kellel on palju öelda,» rääkis mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles