Tallinki reisijat häiris kail lebav surnukeha

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silja Europa.
Silja Europa. Foto: Liis Treimann

Pühapäeva varahommikul Tallinki Silja Europa laeva välitekile kohvi ja sigaretti nautima läinud mees sai suure ehmatuse osaliseks, sest rahuliku vaate asemel ootas teda ees siniste vilkurite valgussähvatustega kaetud kai, kus lebas noore mehe surnukeha.

«Väheke pingsamal uurimisel leidsin laeva kõrvalt kai pealt maas lebava meesterahva, vereloik pea piirkonnas,» kirjeldas Õhtulehele sündmuskohal olnud Andrus, kelle jaoks oli kõige šokeerivam ja häirivam see, et surnukeha oli tol hetkel katmata ja möödujatele vaatamiseks.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Andres Sang selgitas, et politsei sai 13. aprillil kell 6 teate, et Tallinna sadama D-terminalis seisva reisilaeva Silja Europa kõrval kail on mehe surnukeha. «Mõned minutid hiljem sündmuskohale saabunud politseipatrull kattis surnukeha koheselt kilega, see eemaldati vaid selleks, kui sündmuskohale jõudnud ekspertidel oli vaja fotosid teha,» kinnitas Sang.

Pressiesindaja sõnul sai esialgsete andmete järgi traagilise õnnetuse tagajärjel surma 20-aastane Soome kodanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles