Täna «Pilvede all»: Piretil läheb ema Sirjega kähmluseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telesari «Pilvede all»
Telesari «Pilvede all» Foto: Arno Mikkor

Täna kell 21:30 algavas draamasarjas «Pilvede all» on Piret Haapsalus, et lõpp teha ema Sirje manipulatsioonidele. Kertu abikaasa Erik teeb endale ja oma uuele ärile nahaalselt ruumi nii Kertu kui ka tütre Liisa arvelt. Mari püüab sõbranna Barbiga kontakti saada, kuid miski temas käseb teha ka oma elus totaalse kannapöörde.

Piret (Inga Lunge) sõidab Haapsallu, et Sirje (Rita Rätsepp) manipulatsioonidele lõpp teha ning Inna (Piret Rauk) ja Albert (Ain Lutsepp) kurnavast kohustusest päästa. Piret püüab emaga mõistlikult rääkida, kuid Sirje puhul pole sellest kunagi abi olnud ja nii läheb naiste vahel kähmluseks.

Erik (Indrek Sammul) on aga ülbem kui kunagi varem. Ta korraldab Kertule (Liis Haab) skandaali, mis süvendab naise veendumust, et päästa ei ole vist enam midagi. Nõuandjaid on aga Kertul rohkem kui ta vajaks. Keda kuulata: kas oma südant, Eriku endist armukest Mariat (Kersti Heinloo), viimast armukest Riinat (Angelika Mikk) või hoopis uut sõpra Tõnu (Taavi Otsus)? Just sel hetkel sekkub aga otsustavalt Eriku enda ema Maimu (Leila Säälik).

Indrekul (Vladas Radvilavicius) ja Maril (Elisabet Reinsalu) on taas pinge õhus. Naine ei väsi rõhutamast kui rahulolematu ta oma eluga on, ükskõik kui palju Indrek ka ei püüaks. Tegelik põhjus on aga hoopis muus ja korraga saab Marile kõik selgeks...

Kodumaine hittsari «Pilvede all» on Kanal 2s täna kell 21:30, vahetult enne tõsielusarja «Seotud» viimast osa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles