Võida VIP-piletid ja kohtu Bob Sinclariga klubis Vabank

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võida VIP-piletid ja kohtu Bob Sinclariga klubis Vabank
Võida VIP-piletid ja kohtu Bob Sinclariga klubis Vabank Foto: Promopilt

Juba sel reedel, 18. aprillil, esineb Tallinna klubis Vabank maailmakuulus DJ Bob Sinclar, keda saadavad DJ Widenski, õhuakrobaadid ja kaunid baleriinid!

Klubi Vabank transformeerub sel õhtul tõeliseks peomekaks- kõik tavapärane võtab uue näo ja kuju! Suurejoonelise sündmuse raames on omavahel ühendatud kolm Vabaduse väljaku ääres asuvat maja- klubi Vabank, kokteiliklubi Bibabo ja kohvik Wabadus.

Külalised saavad vabalt liikuda kolme maja vahel; kogu õhtut kantakse klubi Vabank peasaalist suurtel ekraanidel üle teistesse ruumidesse.

Elu24 loosib ühe õnneliku, kes võidab 2 VIP-piletit, mis sisaldavad kohtumist õhtu peastaariga, tervitusjooki, pääsu kahte VIP-tsooni ja suupisteid!

Loosis osalemiseks anna meile kommentaarides teada, milline on sinu lemmik Bob Sinclar hitt ja liitu üritusega Facebookis http://bitly.com/1fVvHDm

Oma kontaktid saada kadi@vabank.ee, märksõnaks J Bob Sinclar ja osaled loosimies!


Soodushinnaga piletid on müügil Piletilevis!

Limiteeritud arv pileteid tuleb müügile kohapeal: tavapilet 49€ / VIP-pilet 69€

Harju 13, Tallinn (Vabaduse väljak)

Peo algus kell 23.00, vanusepiirang 21 eluaastat.

Üritust toetab Hennessy, kes pakub esimestele saabujatele kevadiselt värskeid kokteile ja ootab teid Ardo Kaljuvee professionaalse kaamerasilma läbi fotoseina taustal meeleolukat õhtut jäädvustama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles