Bravo imedeööl läheb loosi auto

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Opel Astra Twintop.
Opel Astra Twintop. Foto: Erakogu

Laupäeval saab Pärnu klubis Bravo alguse uus üritustesari “Wondernight”, mille käigus loositakse augustis välja Opel Astra TwinTop kasutusõigus.

Bravo programmijuhi Erko Kääratsi sõnade järgi on “Wondernight” üritus, mis üllatab igal sammul. Nii võtavad laupäeval Bravo laval ja letil kohad sisse Eesti parimad kostümeeritud tantsijad kõige müstilisemate kavadega. Publikuni tuuakse kavad “Cats”, “Terminatorz”, “Black & White” ja “UV-Colors”.

Üritusel on avatud maasikabaar ja varajasi tulijaid tervitab Libahunt võluveega. Samuti on klubis eridekoratsioonid ja nii sees kui väljas töötavad mullimasinad.

““Wondernighti” üritustel läheb loosi Opel Astra TwinTopi ühekuuline kasutusõigus Amservilt,” rääkis Käärats. “Loosimises võivad osaleda kõik soovijad. Selleks tuleb kohapeal täita flaier ja panna see loosikarpi. Toimub kolm vaheloosimist, millest esimene on sel laupäeval. Vaheloosimiselt pääseb kümme õnnelikku augustis toimuvasse finaali. Vaheloosimise võitjad saavad auhinnaks Sky Plusi banaanisõidu Pärnu lahel.”

Bravo avab laupäeval uksed kell 23 ja muusikat seavad üritusel DJd Erko Käärats ja Ako Soop. Peol on kohal 24tundi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles