Von Krahlis kuuleb saate «Hallo, Kosmos!» avalikul salvestusel tänapäeva kunksmoore

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari Metsallik
Mari Metsallik Foto: elutahketoiduta.blogspot.com

Täna õhtul kell 18 toimub Von Krahlis üheksas Alkeemia Akadeemia ja Raadio 2 saate «Hallo, Kosmos!» avalik salvestus, kus esinevad tänapäeva kunksmoorid: taimetark Mercedes Merimaa, metshaldjas Mari Metsallik ja alkeemik Kaia-Kaire Hunt.

Kunksmoorluseks võib pidada inimese võimet kasutada looduse poolt pakutud vahendeid ja tarkusi, et parandada oma tervist ja elu. Kunksmoorid teavad ja tunnetavad loodusjõude ja taimi ning oskavad neid kasutada nii argistes kui ka maagilisemates toimetustes.

Metshaldjas Mari Metsallik on tervisliku ja looduslähedase eluviisi ning positiivse mõtteviisi propageerija, ravimtaimede tundja ja koguja.Ta on pühendunud taimedele ja loomadele ning teemadele, mis tutvustavad elu loodusega kooskõlas ja heaks inimeseks olemist. Mari poolt on kõikidele alkeemikutele täna ka väike tervitusüllatus.

Taimetark Mercedes Merimaa suurim armastus on taimemaailm – ta valdab ravimtaimede tarkusi ja õieteraapia kunsti. Mercedes mõistab inimese ja taime suhteid hingemaailma tasandil, kus mõlemad on kolmesed olendid, kel on keha, vaim, hing. Hundiallika perenaine Kaia-Kaire Hunt on portaali Alkeemia.ee tervisetoimetaja, eestvedaja, terapeut ja tervisenõustaja. Sügava loodustunnetusega naise kodus on nõiaköök, kus valmib jõudumööda haavaparandust nii üksikisikutele, gruppidele, kui laiemalt kõigile olendeile.

Alkeemia Akadeemia on eluülikooli täiendõpet pakkuv sündmustesari, mida salvestab Raadio 2 saade «Hallo, Kosmos!».

Vestlusringides osalevad kõnelejad ja nene poolt käsitletavad teemad pakuvad elukogemust ja läbitunnetatud teadmisi. Varasematel sündmustel on osalenud: Igor Volke, Einar Laigna, Andres Juur, Mai-Agate Väljataga, Aigi Vahing, Ain Mäeots, Tommyboy, Tiina Tiitus, Martin Kruusvall, Mercedes Merimaa, Aleksandr Dreljov, Kristjan Puusild, Thule Lee, Adik Levin, Sille Poola, Natalia Trofimova, Marina Paula Eberth, Jüri Raudsepp, Eben Alexander (USA), Brandon Bays (USA).

Alkeemia Akadeemia IX: Tänapäeva kunksmooride tervisetarkused

Täna, kolmapäeval, 23. aprillil kell 18 Von Krahlis

Vestlusringis osalevad:

Taimetark MERCEDES MERIMAA

Metshaldjas MARI METSALLIK

Alkeemik KAIA-KAIRE HUNT

Sündmust salvestab Raadio 2 saade «Hallo, Kosmos!».

Pilet 11 eurot, müügil kohapeal

Sündmus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles