Tsirkuse Tuur meelitab väikeste loomadega

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsirkusetelk.
Tsirkusetelk. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Neljjapäevast saab Pärnus Port Artur 2 kõrval asuvas parklas elada taas kaasa tsirkusetuuri etendustele, mille peaatraktsiooniks on tänavu kõikvõimalikud väikesed loomad.

Tsirkuse Tuuri produtsendi Lauri Viikna teatel näeb tsirkuses peamiselt Euroopas elutsevaid loomi, nagu polaarrebased, küülikud, nutria, naaritsad, samuti eri tõugu koerad ja kassid, võrratud metssead. Laste nunnumeetri peaksid lakke tõstma aga koopaoravad. Samuti näeb tsirkuseprogrammis veel pesukaru ja okassiga.

“Üritame pakkuda igal aastal midagi uut,” seletas Viikna. “Suured loomad – elevandid ja kaamelid - on nähtud, seekord tuleme väikestega. Rahvas on väikesed loomad üllatavalt hästi vastu võtnud. Eelmisel nädalal oli Tartus kogu aeg täismaja. Eriti meeldis etendus lastele. Järgmisel aastal tahaks aga rahvale näidata korralikku lõvide show’d.”

Loomade kõrval näeb Tsirkuse Tuuri etendustel Euroopa riikidest pärit akrobaate, mustkunstnikke ja loomulikult kloune. Kogu programmi konfereerib Alar Mändsalu, kes on Viikna kinnitusel ainus Moskva tsirkusekooli lõpetanud eestlane.

Tsirkuse Tuur jääb Pärnusse 4. juulini. Etendused toimuvad neljapäeval ja reedel kell 16 ja 19 ning nädalavahetusel kell 13 ja 16.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles