Saagimi mantlipärijakandidaadid viskasid püssi põõsasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria ja Victoria mulistasid piima sees.
Maria ja Victoria mulistasid piima sees. Foto: Mihkel Uba

Alles möödunud nädalal entusiastlikult Anu Saagimi mantlipärijaks kandideerinud õed Victoria (21) ja Maria (20) Schneeberg lõid ootamatult põnnama ja loobusid konkureerimast.


Neiud hullasid ja poseerisid Kalev Dorpat Spas luksuslikus piimavahuvannis (see on umbes nagu cappuccino tegemine, aga suurem ja mitte nii kuum). Pilte sellest vaata galeriist.

Seepeale soovis Elu24 neidudega lähemalt tuttavaks saada ja esitas neile mõned lihtsad küsimused:

  • Oled sa Anu Saagimiga kohtunud? Mis on fakt, mida tahaksid Anu kohta kõige rohkem teada saada?
  • Milline on sinu meelest Anu kõige metsikum vemp siiani?
  • Millisele Eesti kuulsusele tahaksid šampanjat pähe valada? Miks?
  • Oled julge tüdruk, et Saagimi mantlipärijaks konkureerid. Räägi, millega sa seni hakkama oled saanud, st kas oled suutnud mõne põrutava skandaali korraldada?
  • Mida sa häbened?
  • Kui ükskõik milline sinu soov võiks koheselt täituda, siis mis see oleks?

Tütarlapsed lubasid vastused järgmiseks päevaks välja mõelda, kuid ei vastanudki. Ilmselt piinlikkusest jännijäämise pärast ei julgenud nad isegi telefonikõnedele vastata. Alles ülejärgmisel päeval saabus napp meilisõnum: «tere, võite meediasse kajastada,et me loobusime anu saagimi mantlipärija tiitlist.» (kirjaviis muutmata). Mingeid põhjendusi ei soostunud neidised esitama.

Ei ole midagi, tüdrukud. Pole põhjust piinlikkust tunda. Tee tähtedeni on pikk ning nõuab hoolt ja püsivust. Igaüks polegi staariks loodud, aga ega selle pärast pole mõtet veel pead norgu lasta. Ärge unustage: «Meie maal kõik tööd on head, vali millist tahad!»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles