«Viimases võmmis» mõrvatakse kõrvalhüppe-agentuuri kaunis töötaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Viimane võmm»: Kõrvalhüppe-agentuuri kaunis töötaja mõrvatakse
«Viimane võmm»: Kõrvalhüppe-agentuuri kaunis töötaja mõrvatakse Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 uurivad «Viimane võmm» Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema partner Anders Prikk (Robert Annus) nn. kõrvalhüppe-agentuuri töötaja mõrva. Intiimtutvusi vahendava agentuuri siseelu on aga nõnda intriigiderohke, et kahtlusaluste ringi kuuluvad kõik firma töötajad, kliendid ja nende petetud abikaasad. Ka politseiülemus Tammetsi (Velvo Väli) nimi esineb klientide nimekirjas.

Pealtnäha tööjõudu vahendava firma töötaja tõugatakse büroohoone aknast alla ja ta kukub end surnuks. Lähemal vaatlusel selgub, et tegu on hoopis pikantsemaid teenuseid vahendava firmaga, kust kliendid ostavad terviklahendusi alates oma kalli kaasa petmise planeerimisest kuni alibina välja. Kui ülemus Tammets saab teada, et Mikul õnnestus hankida firma kliendinimekiri, kus ka tema nimi esineb, tuleb politseibossil Mikult teenet paluda.

Politseipsühholoog Tanja Murrikul (Ülle Lichtfeldt) on rasked ajad: tema mees vahetas ta fitnesstreeneri vastu välja. Sedapuhku vajab ta ühte suurt ja tugevat õlga, mille najal nutta, ja Mikk Kotkal on just selline Tanjale pakkuda.

Üllar Saaremäe, Robert Annus, Jaanus Rohumaa, Tiina Mälberg, Ülle Lichtfeldt, Saara Kadak, Carmen Mikiver ja paljud teised Eesti tippnäitlejad põnevas kodumaises krimisarjas «Viimane võmm» juba täna kell 21:30 Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles