Staarrulataja Ryan Sheckler tutvustab Eestit oma seriaalis «Sheckler Sessions»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simpel Session 2010 - Ryan Sheckler
Simpel Session 2010 - Ryan Sheckler Foto: Jelena Rudi

Veebruaris Simple Sessionil osalenud maailmakuulus rulataja Ryan Sheckler filmis siin ka kaks osa oma populaarse tõsielu-seriaali «Sheckler Sessions» kolmanda hooaja tarbeks. Kolmanda hooaja esimene osa avaldatakse 12. mail.

Sheckler tutvustab Eestit uuest ja põnevast vaatevinklist – filmimas käidi Tallinna Teletornis ja Taktikalise Laskmise Keskuses, samuti näeb põnevaid kaadreid regiooni suurimalt ekstreemspordi võistluselt Simple Session, mis toimus veebruaris Saku Suurhallis.

«Sheckler Sessions» kolmas hooaeg keskendub rula-spottidele üle maailma. Intervjuus redbull.com-le ütleb Sheckler, et rulatamine ja reisimine on tema jaoks omavahel väga tugevalt seotud: «Minu kirg rulatamise vastu on aja jooksul suurenenenud suuresti just seetõttu, et see annab mulle võimaluse reisida, kohtuda inimestega ning aidata neid, kellel seda vaja on».

Sheckleril on heategevusfond Sheckler Foundation, mille eesmärgiks on aidata lapsi ja vigastatud sportlasi.

24-aastane Ameerika rulataja Ryan Sheckler on tituleeritud kui üks maailma parimaid rulatajaid, tal on ette näidata hulgaliselt esikohti rahvusvahelistelt võistlustelt. Laiemale publikule sai ta tuntuks MTV reality-saates «Life of Ryan».

Vaata tiiserit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles