Tallinn Comedy Festivali juhatab sisse tudengi stand-up ja seninägematu improteatri etendus

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Improgrupp Jaa! Kamaimpro
Improgrupp Jaa! Kamaimpro Foto: Erakogu

7. 8. ja 9. mail toimuv Tallinn Comedy Festival on üks ohtlikult naljakas sündmus, kus 3 päeva jooksul näed tippkoomikuid ning veel avastamata talente Eestist ja mujalt maailmast.

Festival algab 7. mail kell 19 Kompressoris, kus saab nautida Tallinna Tudengipäevadega koostöös toimuvat Tudengi Stand-Up-i.

Tudengi Stand-Up annab võimaluse stand-up-lavale pääseda inimestel, kelle stand-up-kogemus on väike või puudub sootuks. Eelnev kogemus pole oluline, piisab vaid sellest, kui veidi ette valmistada, põhiline on tahe. Osalemiseks on vaja registreerida Comedy Festivali kodulehel.

Edasi tasub liikuda kella 19:30ks Von Krahli, kus on laval Improgrupp Jaa! ja Impeerium.

Eesti tugevaimad improrühmitused ühendavad jõud ning annavad seninägematu tunnise etenduse, mida on võimalik nautida vaid Tallinn Comedy Festivalil.

Ühe tunni jooksul tutvustatakse improteatri* olemust neile, kes pole varem sellega kokku puutunud ning pakutakse juba vanadele improsõpradele täiesti uusi naljalahendusi. Teie ette astuvad julged improtajad, kes võluvad nalja välja igast teie sõnast. Ootame teid osa saama ehtsast sundimatu nalja võidukäigust!

*Improteater - teatriliik, milles etendused sünnivad kohapealse improvisatsiooni käigus. Spontaanne. Naljakas. Kordumatu.

Improgrupp Jaa! koosneb erineva taustaga noortest amatöörnäitlejatest, keda ühendab huvi avastada reegliteta teatrimaailma, milles kõik sünnib siin ja praegu - improvisatsioonivormis. Jaa! tegutseb alates aastast 2009 ning on jõudnud selle aja jooksul esineda nii erinevates paikades üle Eesti kui käia ka külalisetendusi andmas välismaal. Otsime pidevalt uusi arenguvõimalusi ja ei kohku tagasi väljakutsete ees!

Improteater Impeerium kasvas välja esimesest professionaalsest improtrupist Eestis. Impeerium soovib vallutada kõikide eestlaste südamed ning tekitada sellega maailmakaardile veel üks improrõõmust tulvil maa, kus inimesed väärtustavad koostööd ja loovust ning kus valitseb kujutluse võim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles