Armu-Anna tegi ootamatu otsuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 tõsielusarja «Anna otsib meest» kolmandast osast, kus telestaar Anna Jankelevitš otsib endale elu armastust, pidi lahkuma Rivo.

Anna pani seekord proovile meeste vaimse ja füüsilise vormi. Lauri ületas end mäkke ronides, kuid Anna südant see tema suhtes pehmemaks ei teinud. «Mul on tunne, et Lauril pole väga  valikut. Mina olen talle üldse nagu briljant,» märkis Anna. 

Andrei M. on oma tundeid Anna vastu üsna selgelt väljendanud ja see pole teistel meestel  märkamata jäänud. «Jah, mul on Anna vastu tunded. Ta on ilus, huvitav ja elurõõmus neiu,» ütles Andrei, kes sai Annalt ka magusa musi. «See oli talle boonuseks, aga ma arvan üsna kindlalt, et ta ei võida,» teatas Anna.

Anna tundis suuremat huvi tagasihoidliku Mario vastu, kellega ta mägedesse jalutama läks. Anna tunnistas, et sõbralik ja abivalmis Mario meeldib talle väga.

Samal ajal majas kruvis Tarmo pingeid. Ta teatas, et Mario ei meeldi talle. Tarmole jäi ette ka Andrei K., kes tuli tema arvates saatesse naisi vaatama ja puhkust veetma, mitte Anna südant võitma. 

Anna üllatas Steni sellega, et läks kell kaks öösel tema juurde ja viis ta kaameravälisele kohtumisele.

Anna kuulis meeste tülist järgmisel päeval ja viis Andrei ja Tarmo paadiga sõitma. Annale ei tekitanud probleemi see, et Andrei teisi naisi vaatab - vallalise inimisena paneks temagi atraktiivset vastassugupoole esindajat tähele. Tarmo kinnitas, et Andreiga nad vaenlased pole, kuid samas ka sõbrad mitte. 

«Ta on väga hea inimene ja tal on suur süda, aga ma ei usu, et meie vahel saab mingi püsisuhe olla,» ütles Anna 22-aastase Rivo kohta. Anna valis väljalangeja Tarmo ja Rivo seast. Lõpuks otsustas ta välja saata Rivo, mis oli konkurentidele suureks üllatuseks.

Nii mõnedki arvasid, et koju oleks pidanud lendama intriigitseja Tarmo. Tarmo ise oleks koju saatnud tugeva konkurendi Mario.

Anna südame pärast jätkavad võistlemist 37-aastane Lauri, 32-aastane Tarmo, 28-aastane Sten, 26-aastane Mario, 34-aastane Andrei M ja 29-aastane Andrei K.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles