Jana Kask lõbustas Babuljal efektseid slaavi kaunitare, silmipimestavaid eesti iludusi ja staare

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödnud laupäeval, 26. aprillil ootas Babulja taas Deja Vu'sse külla rõõmsaid ja ilusaid külalisi.

Külalisi võttis vastu maitsev sakuska, jääkülm viin, kihisev shampanja, kaunid graatsiad ja Jana Kase võimsad vokaalid.

Nagu tavaliselt oli Babuljat tervitama tulnud väga kirju seltskond nagu ärimehed Roberto de Silvestri, ärimees Andrei Štšemelev ja jurist ja endine prokurör Kristi Rande, ärinaine Iris Tomson, glamuurne disaner Gerli A. Chantelle ning kaunis miss Diana Arno koos õega, One PR juht Maret Soom, restoraniärimees Raul Reemet, sigariärimees Maheshi P Ramnan ja Eesti tippmodellist tuntud juuksur-modell Aleksei Soltan, hurmur Kristjan Kaserau koos Venemaa missi ja Miss Globe esimese printsessi Anna Botovaga, üle tüki aja Eestis viibiv Virzinja Kotkas ja kaunis kosmeetik Simona Selezov jne.

Vaata galeriist!

Lisaks kaunitele missidele oli selleks õhtuks Lounge Deja Vu'sse kogunenud väga palju effektseid slaavi ja silmipimestavaid Eesti kaunitare.

Babulja see on pidu, millel on lahke vene hing ning läheb südamesse kõigile head tuju ja seltskonda austavatele külalistele,  olenemata rahvusest.

Järgmine Babulja ootab kauneid külalisi juba 31 mail.

See nädalavahetus 2. mail reedel esineb Lounge Deja Vu’s võimas Tanel Kuusk trompetil.

Laupäeval ootavad lõbusaid külalisis külla kaunid MUSI -kaunitarid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles