Vennad Kingid proovivad Eestis välismaa moodi muusikat teha

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epordwerk
Epordwerk Foto: Epordwerk

Esimesest superstaarisaatest tuntud Rivo Kingi ja Bedwettersi trummar Karl-Kristjan Kingi panid kokku viieliikmelise elektroonilise rokkansambli Epordwerk.



«Me kuulame päevast päeva raadiotest vaid ingliskeelseid lugusid. Miks ei võiks nende seas olla mõni Eesti artist, keda kuulates tekib kahtlus, kas ongi üldse tegemist Eesti bändiga,» seletas Epordwerki peaprodutsent Rivo. Võiks ju mõelda, et sellisele muusikale oleks turgu pigem välismaal kui meie väikses Eestis, kus kõik nii kokku hoiavad.

Hiljuti toimunud Jägermeister Rock Liiga konkursil võttis bänd võidu kõigis kolmes kategoorias. Epordwerk lahkus 50 000-kroonise tšekiga ning läheb juuli keskel The Suni ja Ott Leplandiga suvetuurile. Epordwerki puhul on bändimeeste sõnul tegemist Eesti mastaabis uudse ja vähelevinud muusikažanriga. Poisid on suutnud kokku ajada üsna produktiivse ja innovatiivse pundi, kuhu kuuluvad peale vendade Kingide ka Silver Haugas, Manuel Vulp ning ansamblist The Sun tuttav Borka.
Nüüdseks on Epordwerk valmis saanud oma debüütsingli «From Friday To Sunday», mis ilmub Rootsi labeli TMC Entertainmenti alt ning on üsna pea saadaval kohalike raadiote playlist'is.

Singli pealt võib leida lisaks ka Gash Mo, DJ Whirl'i ja S.I.N'i remiksid. Epordwerk esitleb oma singlit laupäeval, 19. juunil, klubis Korter ürituse Brainfukk raames.

Muusikanäidist kuula allpool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles