Tallinn Comedy Festival teeb julge lükke ja paneb Jan Uuspõllu ja Peeter Oja koos lavale

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan Uuspõllu Stand-Up Etendus «MIKS MINA?
Jan Uuspõllu Stand-Up Etendus «MIKS MINA? Foto: Mihkel Uba

8. mai õhtul toimub Tallinn Comedy Festivali raames etendus, kus esmakordselt jagavad stand-up lava Eesti tippkoomikud Jan Uuspõld ja Peeter Oja.

Jan Uuspõld toob viimast korda ning värskendatud kujul publikuni novembris esmaesitletud stand-up kava «Miks Mina?» ning Peeter Oja astub publiku ette täiesti uue materjaliga ning esitab küsimuse, aga «Miks just Tema?».

Jan Uuspõd ja Peeter Oja ei vaja koomikutena Eesti publikule pikemat tutvustamist. Oodata on tugevat sünergiat, võimast gigantide huumoriheitlust ja ohtlikult palju värsket nalja.

Peeter Oja kostab olukorra kohta aga nii: «Jah ma olen kursis, et Uuspõld minuga samal õhtul laval on. Jah ma olen kursis, et ta kannab naiste riideid. Kas see häirib mind?» küsib koomik.

«Ei, see ei häiri mind! Küll aga võib Janile probleeme tekitada. Mis saab Janist edasi? On see roll või on see tema elus mingi uus etapp? Muidugi olen ma ka varem naiste rõivais mehi näinud kuid see ei olnud Eestis,» arutleb Oja.

Nimelt tundub Peeter Ojale, et Uuspõld ei mõtle tagajärgedele. Eestis teenivad ju naised oluliselt vähem, lausa 30 protsenti!

«Aga Jan unustas selle vist ära. Või on tegemist tema järjekordse sado-maso ilminguga. Mina teen oma asja ära ja lahkun lavalt mehena, aga Jan... Kusjuures ma ei jää lihtsalt meheks ma jään härrasmeheks ning lasen Janil oma show enne mind ära teha,» kostab Oja lõpetuseks

Ladies first You know!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles