Täna ilmus Liis Lemsalu uus singel, mille koduvideo stiilis videos löövad kaasa Ivo Linna, Ott Lepland ja räppar Genka

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu muusikavideos «That Kinda»
Liis Lemsalu muusikavideos «That Kinda» Foto: Kaader videost / Youtube.com

Täna ilmus lauljatar Liis Lemsalu uus singel That Kinda koos seda saatva videoga, milles löövad lisaks Liisile kaasa ka armastatud eesti lauljad Ivo Linna, Ott Lepland ja räppar Genka.

«Ilmselt on kõikide tüdrukute (ja poiste) seintel olnud ühel eluetapil postrid oma lemmiklaulja või lemmiksportlase pildiga. Nad on vaadanud neid inimesi alt üles ning alati tahtnud nendega kohtuda. Ning selles videos mina just seda tüdrukut etendangi. Video kontseptsioon ning ülesehitus on  suurel määral saanud inspiratsiooni populaarsetest «home video» formaatidest, kus inimesed ise filmivad oma tegevusi ning lõpuks postitavad interneti kõigile vaatamiseks,» selgitab Liis Lemsalu.

«Loo sõnum räägib armastusest sellise silmipimestava poole pealt, mil armunu ei kuula ei oma sõpru-tuttavaid vaid pimesi vaatab ainult ühte inimest, kes tema arvates võiks muuta tervet maailma,» avaldab kaunis lauljatar.

Videos osalenud Ott Lepland. «Kui Liis palus mul oma videos kaasa lüüa, siis pikemalt ei mõelnud. Idee sellises asjas kaasa lüüa tundus tore, kontseptsioon lahe ning tore, et tulemus tuli selline, nagu Liis seda ootas ja lootis.»

Lugu «That Kinda» on kirjutatud Liisi enda ning Rene Puura poolt, sõnade autoriks Liis Lemsalu ja Rob Montes.

Video

Rezii: Anne Vetik

Stilistika: Kärt Hammer

Kaamera: Rasmus Jurkatam ja Ken Oja

Postproduktsioon: Anton Toomere

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles