Mart Normet peaproovi komistusest: Tanja ja Argo olid tohutu pinge all, sest heli läks nässu

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanja Eurovisiooni proov.
Tanja Eurovisiooni proov. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Esmaspäeva õhtupoolikul toimus Kopenhaagenis Eurovisiooni lauluvõistluse esimene peaproov, mis läks delegatsioonijuht Mart Normeti sõnul hästi, kui välja arvata paar apsakat.

Lauljatar Tanja Mihhailova ja tantsija Argo Liigi etteaste juhatas sisse heliäpardus, mille tulemuseks oli ka veidi kohmakalt lõppenud tõste.

«Kogu läbimäng algas plaanitust hiljem ja meie numbri alguses suutsid nad heli tehniliselt ära vusserdada. Tanja ja Argo tegid kõike küll sajaprotsendiliselt, kuid nad olid tohutu pinge all, sest heli läks nässu,» rääkis Normet.

Nimelt läks eestlaste etteaste alguses heli kajasse, mis mõjus halvasti kogu esituse rütmile.

«Nad said sellegipoolest fantastiliselt hakkama,» rõhutas Normet. «Kui sa oled sellises situatsioonis ja on selline pingeline olukord, siis säärane viperus kulutab tohutult energiat. Nad tõesti vahepeal puhkasid ja lülitasid end justkui maailmast välja.»

Eesti eurotiim rääkis veast korraldajatega, kes lubasid, et sellist äpardust enam ei juhtu.

«Lõpuosas tuli ka tantsus väike viga sisse, mis päädis väikese komistamisega. Seda sel lihtsal põhjusel, et nii rasket numbrit on keeruline teha olukorras, kus sind püütakse kogu aeg eksitada,» naeris Normet.

Normeti sõnul pole ohtu, et Tanjal enne tähtsat esinemist midagi häälega juhtub. «Tegemist on läbi ja lõhki professionaalse esinejaga, kelle puhul ei pea küll pelgama, et tal pingest hääl ära läheks,» kinnitas ta.

Esmaspäeva õhtul toimus kontserdisaalis teine peaproov, kuhu ajakirjanikke ei lubatud. Viimane proov toimub teisipäeva pärastlõunal ning esimene poolfinaal algab Eesti aja järgi kell kümme õhtul.

Vaata videoid läbimängust! Esimesest videost näed lähemalt laval toimuvat ja teisest saad ülevaate etteastet saatvast valgusmängust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles