Seitse maailmakuulsat staari, keda lapsepõlves kiusati

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton
Kate Middleton Foto: SIPA/Scanpix

Kui lapsed oleks teadnud, et need seitse staari kunagi kuulsaks saavad, siis ilmselt oleksid nad oma tegudes ettevaatlikumad ehk olnud. Seitse maailmakuulsat staari, noriti kas akne, naha või mõne muu omaduse järgi.

Justin Timberlake'i noriti akne ja imelike juuste pärast. «Mind noriti pidevalt. Kasvasin üles Tennessees ja kui sa jalgpalli ei mänginud, siis sa olid memmepoeg.» Laulja oli lapsepõlves muusika ja kuntsiga tegelemise pärast ebapopulaarne, vahendab veebisait newser.

Kate Middleton'i noriti tema leebuse ja kõhnuse pärast ning oli lausa õelate koolitüdrukute sihtmärgiks.

Jennifer Lawrence'i kiusati samuti õelate koolitüdrukute poolt. Üks neiu käskis tal koguni jagada sünnipäeva flaiereid, kuhu teda ennast kutsutud ei olnud

Kui Tyra Banks kasvas 11-aastaselt kõvasti pikemaks ning kaotas palju kaalu, siis noriti teda kuna ta ei olnud enam pisike armas tüdrukutirts, vaid nägi haiglane ja nõder välja.

Sandra Bullock'it noriti tema saksapärasuse pärast, sest ta oli mõnda aega Euroopas elanud ja teistest erinev.

Jackie Chan: «Ma lasin end norida, sest kartsin ja ei teadnud, kuidas ennast kaitsta.» Lõpuks õppis nooruk end kaitsma, sest astus kaasõpilase eest välja ja avastas, et enda eest tuleb samamoodi seista.

Barbadosel üles kasvanud Rihannat noriti tema heledama nahatooni pärast. Inimesed kutsusid teda koguni «valgeks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles