Armu-Anna saates osales ka endine kriminaal?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Anna otsib meest» kolmas osa
«Anna otsib meest» kolmas osa Foto: TV3

Tuleb välja, et tõsielusarjas «Anna otsib meest» osalenud Sten Raidsalu vahetas enne saatesse tulekut nime: varem tunti teda Sven Šikovina, kes kandis vanglakaristust kelmuste ja avaliku korra raske rikkumise eest.

Praegune ja muutunud Sten väidab, et ei teinud oma minevikust teletegijate ees mingit saladust, TV3 aga kinnitab Õhtulehele, et neile tuli Sveni taust üllatusena.

«Kandideerisin saatesse oma tollase nime Sven all,» kommenteeris praeguseks saatest välja saadetud Sten, kes on kindel, et teleinimesed olid tema värvikast ajaloost teadlikud.

Sten arvab, et põhjuseks oli veniv asjaajamine: aja jooksul, mis kulus saatesse kandideerimisest kuni lepingu sõlmimiseni jõudis ta juba nime vahetada

Aastal 2008 mõistis Tartu maakohus tollase Sven Šikovi süüdi kelmuste ja avaliku korra raske rikkumise eest, varem oli ta jäänud seaduse pihtide vahele seoses varguse ja omastamisega.

Tuleb välja, et saatesse on päris põnevad karakterid kokku sattunud. Kui anna olevat võttemeeskonna sõnul matslik kamandaja, siis ei puudu ka kriminaalse taustaga kosilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles