Täna «Pilvede all»: Eriku armuke tuleb Kertut üle vaatama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Draamasari «Pilvede all»
Draamasari «Pilvede all» Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 algavas draamasarjas «Pilvede all» korraldab Piret oma tulevasele abikaasale Arturile armukadedusstseeni. Eriku armuke Riina otsustab Kertu oma silmaga üle vaadata ja saab jälile Eriku valedele. Mari ja Indreku kodus käärivad pinged. Sirje valetab Üllele ning naudib õe matuseraha eest luksuslikku elu.

Aususel on suhtes oluline roll. Mida aasta edasi, seda rohkem tõde jääb siiski rääkimata. Kui asjad aga arenevad liiga kaugele, võib üks pool leida end siplemas valede võrgus, kust ei päästa enam välja ka südamest tulnud ausad ülestunnistused. Just sellisesse võrku on sattunud Erik (Indrek Sammul), kui tema armuke Riina (Angelika Mikk) otsustab külastada ema Maimut (Leila Säälik) ja abikaasa Kertut (Liis Haab).

Piret (Inga Lunge) satub enda jaoks ootamatusse olukorda: sellist armukadedussööstu pole ta veel kunagi varem tundnud. Kuid tema tulevase abikaasa Arturi (Hellar Bergmann) pilguheit võõrale naisele pole pooltki nii hull kui mehe üdini aus ülestunnistus, mis purustab Pireti lapsepõlveunistuse.

Mari (Elisabet Reinsalu) ja Indreku (Vladas Radvilavicius) vahel käärivad pinged. Nende väikse tütre lapselik ausus osutub sedavõrd tugevaks relvaks, et Maril ei jää muud üle kui enda sisse vaadata ja oma soovide ning tahtmiste osas aus olla.

Sirje (Rita Rätsepp) ei tunne ennast aga sugugi süüdi, et lubab end õe (Katrin Saukas) matuserahade eest poputada. Kuid see on alles tema valede sasipuntra algus...

Kodumaine hittsari «Pilvede all» on Kanal 2s täna kell 21:30, vahetult enne Carmen Pritson-Tamme «C-Komandot».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles