Vaata «Kättemaksukontori» intervjuud Adamsoni ja Padariga, kus laulja paljastab, mis oli tema jaoks kõige raskem tööots

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nauditav tandem: Marion Pärn (Kadri Adamson) ja Daniel Frank (Tanel Padar) «Kättemaksukontoris».
Nauditav tandem: Marion Pärn (Kadri Adamson) ja Daniel Frank (Tanel Padar) «Kättemaksukontoris». Foto: TV3

Eesti parima krimikomöödia «Kättemaksukontor» fännide suureks rõõmuks käis «Seitsmeste uudiste» reporter Siim Sups sarja võtteplatsil, et vahendada põnevaid uudiseid otse sündmuskohast.

Sups uuris, kuidas läheb nii juba tuttavatel näitlejatel kui ka uutel tegelastel nagu näiteks Tanel Padar.

Muu põneva hulgas rääkis Kadri Adamson Marion Pärna bioloogilisest kellast ning Tanel Padar sellest, mis on temal ühist oma rolliga.

Tanel Padar rääkis, et mõtles alguses, et teda kutsutakse korraks külalisrolliks: «Et tulen ja saan kirvega pähe ja rohkem ei ole. Aga läks teistmoodi. Ajan siin seda võrratud Marioni taga ja saan kätte ka.»

Tanel kommenteeris, et mängib sarjas oma vastandit: rikast IT-meest.

Klapp kahe näitleja vahel on lausa üle keskmise.

«Ta on ka selline naerukajakas nagu mina. Me vaatasime, et kuidagi rollid tehtud said läbi häda,» selgitab Kadri Adamson.

Tanel Padar on aga teinud palju erinevaid töid, aga kõige raskemaks tööks peab mees, üllatus-üllatus, enda disainitud ehete müümist! «Päris keeruline. See oli üks heategevusaktsioon,» lisab Padar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles