Positivus festival avalikustas veel kahe lava programmid

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positivus 2013
Positivus 2013 Foto: Jelena Rudi

Selle aasta Positivusel saab näha ja kuulda juba armsaks saanud bändi Sons Of Noel And Adrian, Leedust pärit esinejaid Freaks On Floor ja Garbanotas Baristas, Valgevene bändi Super Besse ning paljusid teisi. 

Eestlaste lippu hoiavad kõrgel näiteks Frankie Animal ja Tallinn Daggers. Baltikumi suurim muusikafestival toimub 18.-20. juulil kaheksandat korda Salacgrivas, Lätis.

Eksperimentaalbänd Sons Of Noel And Adrian koosneb üheksast liikmest, kelle muusikat levitab Baltikumis I Love You Records.

The Willkommen Collective’i liikmed on välja andnud kaks stuudioalbumit ning esinenud koos selliste artistidega nagu Laura Marling, Mumford And Sons ning The Leisure Society.

Frankie Animal on justkui värskelt pressitud mojito reede õhtul, lummates publikut oma võimsa, kuid siiski intiimse ja delikaatse olemusega. Oma kahe aasta pikkuse karjääri jooksul on bänd välja andnud EP, esinenud kõikides peamistes kontsertpaikades üle Eesti ning saanud tunnustust kohalikelt kriitikutelt, kes kiidavad Marie Vaigla muljetavaldavat häält ning võrdlevad tema vokaalseid võimeid Norah Jonesi omadega.

Kombineerides funk’i ja rock’i elemente, on Freaks On Floor kahtlemata ära teeninud Leedu ühe põnevaima bändi tiitli. Viie tegutsemisaasta jooksul on nad välja andnud kaks albumit, võitnud kõikvõimalikud kohalikud muusikaauhinnad erinevates kategooriates – parimast uuest bändist parima rock-bändini.

I Love You laval on alati olnud eriline aura – kuulaja tunneb justkui esineks bänd ainult talle, mitte sadadele pealtvaatajatele. Lava programmi kuuluvad Big Wave Riders, Junk Riot, Get Your Gun, Stefan Rausch, Garbanotas Bosista, Super Besse, Vincent Long, The Sinclair Sinclair ning Frankie Animal. Samuti Carnival Youth, Laika Suns, Das Sonntags Legion, The Citizens, Nē, Pyro Trees, Martas Asinis ja Starmetis.

Palladiumi lava asub sel aastal uues kohas ning tänu sellele mahub lava ette ka rohkem kuulajaid. Esinevad K.Remonts, The Sound Poets, Audience Killers, Sons Of Noel And Adrian, Freaks on Floor, Rīgas Modes, Pikaso, Manta ja The Velvet Supernova.

Festivali kolmepäevapass maksab hetkel EUR 57 ning pass koos telkimisega EUR 63. Piletid on saadaval Piletilevis, Ticketpros ja Positivuse kodulehel www.positivusfestival.com. Piletite hinnad tõusevad festivali lähenedes.

Sel aastal esinevad Positivusel:

KRAFTWERK

BASTILLE

ELLIE GOULDING

ELBOW

THE KOOKS

THE 1975

DAUGHTER

LAURA MVULA

JUNIP

TEMPLES

ANNA CALVI

OF MONTREAL

YOU ME AT SIX

FUTURE ISLANDS

ALUNAGEORGE

NONONO

CHET FAKER

KID KARATE

BIRTH OF JOY

KING CHARLES

POMPEYA

FM BELFAST

AND SO I WATCH YOU FROM AFAR

Ja paljud teised!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles