Tiger Milk avaldas uue armastusest rääkiva singli ning annab maikuus kontserdi klubis Tapper

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Vaino
Eva Vaino Foto: promo

Eesti elektroonilise muusika kvartett Tiger Milk, koosseisus Eva K, Allar Tiigi, Meelis Meri ja Ville Veering, avaldasid eelmisel nädalal Soundcloudis uue loo nimega «Don`t Tell Me». Tegemist on nende tänavu ilmuva teise kauamängiva esimese singliga.

Bändi esikalbum «Supernatural» võitis 2013. aastal Eesti muusikaauhinna «Aasta elektroonikaalbumi» kategoorias ning pälvis kriitikutelt rohkelt kiidusõnu: ´«Tiigrite debüütalbum hiilgab, ütleks kohe ära. See ei sädele ega paku üle, see on lihtsalt hiilgav,» kirjutati ajalehes Postimees.

Tõnis Erilaid sekundeeris Õhtulehes: «Tunnistan, et ma ei ole fanaatiline sedalaadi muusika kuulaja. Aga – see on KURADI HEA PLAAT! Väga sensuaalne, väga tunderikas ja mõnus.»

Ka «Don`t Tell Me» on juba poolehoidjaid leidnud. Saksa muusikablogi Nothing But Hope & Passion kirjutas reedel: «See on väga cool ja hea gruuviga lugu, mida ilmestavad analoog-bassigruuvid ja Eva K hüpnootiline vokaal. See on bänd, kellel tuleks silma peal hoida.»

Laulja Eva K sõnul räägib «Don't Tell Me» armastusest, usaldusest ja oskusest lahti lasta: «Muusika sündis väga orgaaniliselt bändilaagris. Väga oluline on aeg-ajalt paariks päevaks kuhugi kogu bändiga ära minna, nii füüsiliselt, kui mentaalselt. Jätame maha igapäevased mured ja rõõmud ning leiame seal endast kõige olulisema. Minu jaoks on bändilaagrid ja üldse muusika kirjutamine väga suur puhastumine minus endas, kõik ebaoluline «pseudo» tuleb lahti lasta ja riimida ainult oluline, aega on ju kõigest paar minutit!»

24. mail on Tiger Milk taaskord laval ning seekord klubis Tapper. Soolokontserti pole bänd andnud alates detsembrist 2012, mil müüdi välja kontsertklubi Sinilind, seetõttu oodatakse etteastet pikisilmi.

«Eelmisel aastal andsime paar live festivalidel, kuid peamiselt keskendusime uute lugude kirjutamisele, mis tulevad kindlasti ettekandele ka Tapperis. Loodetavasti on fännid sama elevuses kui me ise,» selgitab Meelis Meri.

Kontserdipiletid on müügil Piletilevis.

Kuula värsket lugu «Don`t Tell Me»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles