Täna «Pilvede all»: Piret ei suuda oma armukadedust taltsutada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pilvede all»: Piret ei suuda oma armukadedust taltsutada!
«Pilvede all»: Piret ei suuda oma armukadedust taltsutada! Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 algavas draamasarjas «Pilvede all» ei suuda Piret ikka veel oma armukadedust taltsutada. Nüüd tundub talle juba, et isegi sõbranna Marleen jahib tema Arturit. Ema Sirje üks vale viib teiseni, kuni ta ise oma skeemi upub. Erik ajab Kertul kopsu üle maksa ja naine kaotab kontrolli.

Muretu lapsepõlv on iga lapse õigus ja iga vanema kohus. Täna meenutab Kertu (Liis Haab) aega, mil ta oli veel plikatirts. Ema Sirje (Rita Rätsepp) laenas temalt ta viimase taskuraha ja kadus sellega nelja tuule poole. Ole sa väike või suur, inimesed ei muutu. Ema Sirjel on ikka sama mure – kust jälle raha saada? Ta käib läbi Pireti (Inga Lunge) ja Mari (Elisabet Reinsalu), valetab, et ta varastati paljaks ja küsib taas tütardelt raha, aga mitte ainult selleks, et Üllele (Katrin Saukas) võlg tasuda. Ahnus piire ei tunne...

Kertu saab oma ülemuselt Marialt (Kersti Heinloo) ahvatleva pakkumise. Kuigi ei ole ta veel otsustanud, kas Erikust (Indrek Sammul) lahutada või mitte, teab ta oma südames tegelikult vastust. Erik on aga segaduses – kumb naine oleks talle siis kasulikum partii, kas Kertu või Riina (Angelika Mikk)?

Mari jõuab veendumusele, et kaks last polegi nii halb mõte. Lõpuks ometi tundub tema ja Indreku (Vladas Radvilavicius) suhtesse rahu saabuvat.

Kodumaine hittsari «Pilvede all» on Kanal 2s täna kell 21:30, vahetult enne Carmen Pritson-Tamme «C-Komandot».

iframe width="640" height="480" src="http://kanal2.ee/video/lonelyPlayer?videoid=20506&pid=0&skin=1" frameborder="0">

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles