Armu-Anna solvas Laurit hingepõhjani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Anna otsib meest» kolmas osa
«Anna otsib meest» kolmas osa Foto: TV3

TV3 tõsielusari «Anna otsib meest» jätkus üliemotsionaalselt ja üllatusterohkelt. 

Lauri ja Andrei on välja öelnud, et neil on Anna vastu tõelised tunded. Lauri püüdis naise tähelepanu oma kohmakusega, kuid Andrei tundis end täiesti unustatuna, ehkki just tema oli see, kes sai Annalt esimese musi. 

Anna kutsus Andrei imeilusa laguuni äärde ratsutama. Seal leidis aset piinlik hetk, kui ülekaaluline anna lõhkus ära jaluse. Mureliku näoga omanikud aitasid ta siiski hobuse otsa. 

Anna ütles, et Andrei meeldib talle kui mees, kuid ta polnud kindel, kas ta kujutab ette nende ühist elu. Andrei oli jätkuvalt armunud, kuid Anna jutt oli vastuoluline - intervjuudes rääkis ta üht, Andreile teist.

Ülekaaluline Lauri oli seni Anna nimel ületanud kõik hirmud. Nüüd pandi ta vastamisi oma kõige suurema hirmuga, kõrgusekartusega. Anna viis Lauri ja Mario ronima. Mariol läks see suurepäraselt, kuid Lauri kahjuks üles mäkke ei jõudnud.

Anna otsustas, et ta saadab Lauri ära Tallinnasse. Enne seda otsustas ta tagasi anda Lauri kingitud ehte. Lauri värisevad käed näitasid, kui solvavalt see talle mõjus.

«Ma tunnen end halvasti, lootsin, et saan ühe nädala veel olla ja Annat sebida. Aga see on saade ja midagi pole teha,» tunnistas Lauri. «Kahju. Kingitust ju ei müüda ega anta tagasi. See oleks nagu solvamine.»

Mario arvates tegi Anna vale otsuse ja koju oleks pidanud minema terava keelega Tarmo. «Lauri on hea mees,» arvas Mario.

Tarmo oli omakorda pettunud, et koju ei läinud Mario.

Vaata TV3 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles